Πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά η εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Ρόδο

Πραγματοποιήθηκε  για 7η συνεχή χρονιά η εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Ρόδο

Πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά η εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 312 ΦΟΡΕΣ

Από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Γραμμάτων Πολιτεία

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Γραμμάτων Πολιτεία ο οποίος αποτελείται από τα Φροντιστήρια Ένεκα-Πλεονέκτημα, Ορόσημο, Μεταίχμιο και Μεθοδικό συνεπής στο ραντεβού του με γονείς και μαθητές, διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία την Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα.

Γονείς και μαθητές κατέκλυσαν το Κινηματοθέατρο Metropol Odeon και με τα βιβλιαράκια βάσεων ανά χείρας περίμεναν ανυπόμονα την παρουσίαση του Δρ. Χρήστου Ταουσάνη.

Ο Δρ. Χρήστος Ταουσάνης εκπροσωπώντας την εταιρεία Συμβούλων Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας Employ, με την επιστημονική υποστήριξη της οποίας πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού τα τελευταία χρόνια, έκανε μία εκτενή παρουσίαση των Πεδίων και των Σχολών του μηχανογραφικού και μία εις βάθος ανάλυση των προοπτικών τους και ακολούθησε μία ιδιαίτερα ζωντανή και εποικοδομητική συζήτηση με το κοινό με σκοπό την ολοκληρωμένη και πλήρη πληροφόρησή τους.

Η εκδήλωση του Επαγγελματικού Προσανατολισμού θεωρείται μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της χρονιάς γεγονός που καταδεικνύεται από το αυξημένο ενδιαφέρον και την αθρόα προσέλευση μαθητών και γονιών.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Γραμμάτων Πολιτεία έχει ανεβάσει τον πήχη στα τοπικά εκπαιδευτικά δρώμενα στηρίζοντας τους μαθητές και τις οικογένειές τους με κάθε δυνατό τρόπο, συμμεριζόμενος την ανησυχία και την αγωνία τους για το τόσο καίριο ζήτημα της επιλογής Σχολής και Επαγγέλματος.

Διαβάστε ακόμη

Καθορίστηκε το πλαίσιο αποχής των δικηγόρων

Μέχρι τις 31 Μαΐου θα πρέπει να θεραπευτούν οι παραβάσεις των καταστημάτων

Σήμερα θα παραδοθούν αντιπλημμυρικά έργα 500.000 ευρώ

Δήμαρχος Ρόδου: Η παράταξη της μειοψηφίας αδυνατεί να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου