Θα μας αλλάξει τα... φώτα η Περιφέρεια

Θα μας αλλάξει τα... φώτα η Περιφέρεια

Θα μας αλλάξει τα... φώτα η Περιφέρεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1442 ΦΟΡΕΣ

Εργα 11 εκατ. ευρώ στο οδικό δίκτυο της Ρόδου

Παρεμβάσεις ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ προγραμματίζει η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου για το οδικό δίκτυο του νησιού της Ρόδου.

Πρόκειται για τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού και αντικατάσταση φωτιστικών, σε πολλά σημεία του νησιού, έργο που θα συνεχίζεται κάθε χρόνο τμηματικά ανάλογα με τα ποσά που θα μπορεί να διαθέσει η περιφέρεια κάθε φορά.

«Στο τεχνικό πρόγραμμα για τον κύριο κορμό του οδικού δικτύου ετοιμάζουμε βαριές παρεμβάσεις που τις έχουμε εκτιμήσει οικονομικά, και στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου τις εντάξαμε στο τεχνικό μας πρόγραμμα και τις ψηφίσαμε.

Είναι παρεμβάσεις ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ για τη Ρόδο και αφορούν, την πρόσθεση από Κολύμπια και μετά κολώνων ηλεκτροφωτισμού. Σε κάποια σημεία το φως είναι λιγοστό και σε άλλα δεν υπάρχει καθόλου. Σε αυτό το κομμάτι και μέχρι τα Καλαβάρδα θα προσθέσουμε κολώνες ηλεκτροφωτισμού.

Επίσης ένα δεύτερο έργο αφορά την αλλαγή όλων των φωτιστικών στη Ρόδου-Λίνδου, από Ρόδο έως Σορωνή και λεωφόρο Καλλιθέας καθώς και Τσαΐρι-αεροδρόμιο. Με αυτό τον τρόπο θα διαμορφωθεί ένα πολύ πιο ασφαλές οδικό δίκτυο.

Αυτά είναι έργα με βάση τα χρήματα που έχουμε τώρα και μπορούμε να εντάξουμε καθώς κάθε χρόνο ανάλογα με τους πόρους μας θα εντάσσουμε στο τεχνικό μας πρόγραμμα, νέα τμήματα του δικτύου» δήλωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος με αφορμή τη συνεδρίαση του σώματος στη Σύρο.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου