Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στις Καλυθιές

Φωταγωγήθηκε  το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στις Καλυθιές

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στις Καλυθιές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 634 ΦΟΡΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στις Καλυθιές την περασμένη Κυριακή , στα πλαίσια της φαντασμαγορικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο πολιτιστικός Σύλλογος Καλυθιών «Ο Φάρος».

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε την Παρασκευή στην πλατεία Καλυθιών για να παρακολουθήσει την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και να διασκεδάσει, καλωσορίζοντας τα Χριστούγεννα μέσα σε ένα πνεύμα αγάπης, προσφοράς και ελπίδας.

Σε εορταστικό κλίμα, με εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα, δόθηκε το σύνθημα από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυθιών «Ο Φάρος», κ. Λευτέρη Οργέττα, μαζί με τα μέλη του συλλόγου αλλά και τον Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας, κ. Μιχάλη Καφετζή και αμέσως άναψαν τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την έναρξη των Χριστουγέννων.

Η φιλαρμονική Καλυθιών Ρόδου συνόδευσε μουσικά την φωταγώγηση του δέντρου με τις όμορφες μελωδίες της, ενώ επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν το παραδοσιακό σχήμα του Ωδείου Corelli και η χορωδία του χορευτικού εργαστηρίου «Τερψιχόρη».

Ήταν μία όμορφη γιορτή, γεμάτη χρώμα και μουσική, ενώ κυριάρχησαν τα παιδικά χαμόγελα αφού η πλατεία ήταν γεμάτη από παιδιά κάθε ηλικίας, ενώ οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τις μέρες των εορτών που πλησιάζουν.

Η εκδήλωση σκόρπισε γιορτινή λάμψη σε όλο το κοινό, ενώ πραγματοποιήθηκαν όλες οι δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους που πήγαν, όπως παιχνίδια, θεατρικά, μουσικά δρώμενα, ενώ εκεί ήταν και ο μάγος Gathan που μετέφερε στη γιορτή τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Επίσης στην εκδήλωση υπήρξαν διάφορες κατασκευές και εδέσματα, χριστουγεννιάτικη μασκότ αλλά και μία εξαιρετική χειροποίητη φάτνη σε ένα όμορφα διακοσμημένο τοπίο μέσα στην καρδιά του χωριού.

Για πρώτη φορά φέτος στήθηκε και η σύγχρονη παραμυθούπολη στη βιβλιοθήκη Καλυθιών «ο Φάρος», όπου όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να την επισκεφτούν και να ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικες φιγούρες.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»