Παραμένουν οι οικονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Ρόδο

Παραμένουν οι οικονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Ρόδο

Παραμένουν οι οικονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Θα γίνει τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σε τροποποίηση του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας θα προχωρήσει η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, για να καταφέρει να διατηρήσει τις διευθύνσεις οικονομικών της όπως έχουν σήμερα.

Με αυτό τον τρόπο θα «απαντήσει» η περιφέρεια στις αλλαγές που επιβάλλει ο νέος νόμος, και για το λόγο αυτό, θα συνεδριάσει εκτάκτως το περιφερειακό συμβούλιο νοτίου Αιγαίου μέσα στις προσεχείς ημέρες προκειμένου να εγκρίνει την τροποποίηση.

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών ώστε να ενημερωθούν οι περιφέρειες για τις αλλαγές που θα γίνουν. Την περιφέρεια νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής πολιτικής Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Με την επιστροφή του από την Αθήνα ο κ. Ζαννετίδης δήλωσε τα εξής: «Ανέπτυξα τις ιδιομορφίες που έχουμε στην περιφέρειά μας και τι θα γίνει από την εφαρμογή του νόμου αυτού.

Ο περιφερειάρχης είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες έναν αγώνα που απέδωσε καρπούς. Στις 28 Νοεμβρίου ήρθε τροποποίηση του νόμου ώστε να μπορούν με αποφάσεις των περιφερειακών συμβουλίων να τροποποιούνται οι οργανισμοί εσωτερικής υπηρεσίας των περιφερειών για να διατηρηθούν οι διευθύνσεις και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους.

Την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάζει εκτάκτως το περιφερειακό συμβούλιο προκειμένου έχοντας σχεδιάσει τα σχετικά άρθρα της τροποποίησης να ψηφίσει τον οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας και να συνεχίσει όπως είναι η σήμερα η λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών».

Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία και σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε. Έτσι καμία διεύθυνση δεν πρόκειται να καταργηθεί.

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη