Κανονικά  θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ιαλυσού

Κανονικά την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα,  θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ιάλυσου με την Τριγλία στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής για τον 4ο Όμιλο.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ομάδα της Ραφήνας,  θα έρθει κανονικά αεροπορικώς στη Ρόδο την Κυριακή το πρωί και θα αναχωρήσει από το νησί μας αμέσως μετά το παιχνίδι στο «Οικονομίδειο»
Μάλιστα η Διοίκηση της Τριγλίας ενημέρωσε και τον κόσμο με σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Ανακοινώνουμε στους φιλάθλους μας, ότι ο αγώνας μεταξύ Ιάλυσου Ρόδου –Τριγλίας Ραφήνας, θα γίνει κανονικά την Κυριακή 4/12/2016 και ώρα 15.00. Παρόλη την απεργία της ΠΝΟ , ο σύλλογός μας φρόντισε και έκδωσε αεροπορικά εισιτήρια για αυθημερόν μετάβαση και επιστροφή προς και από τη Ρόδο»

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί, πώς προκειμένου να εξυπηρετηθεί ακτοπλοϊκά η Τριγλία, ζήτησε από τον Ιάλυσο να συγκατατεθεί για να διεξαχθεί ο αγώνας την Δευτέρα, αλλά οι ερυθροκίτρινοι απάντησαν αρνητικά στο αίτημα της Αθηναϊκής ομάδας.

ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Ο Ιάλυσος από την πλευρά του πάντως αξίζει να σημειωθεί, πώς θέλει οπωσδήποτε την επιστροφή στις νίκες και τις επιτυχίες, αφού δεν του επιτρέπει άλλες απώλειες η βαθμολογική του θέση. Η ήττα στην Κρήτη από τον Ατσαλένιο, επιβάλλει πλέον την νίκη επί της Τριγλίας και την κατάκτηση του τριπόντου.

Ο Μάρκος Στεφανίδης πρέπει να σημειωθεί πώς δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα, μιας και προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς οι Σάββας Παφιάκης και Δημήτρης Σταυλάς ενώ επανέρχεται από την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Μανώλης Χατζηφούντας. Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε και θα απουσιάσει ο Βαγγέλης Ρεκλείτης .

Ο Ιάλυσος θα γυμναστεί κανονικά σήμερα αλλά και αύριο, ενώ ο κόουτς της ομάδας θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ την Κυριακή λίγο πριν το παιχνίδι.