Γιάννης Γεωργαλλής: «Ο Άρης είναι ομάδα έδρας»

Γιάννης Γεωργαλλής: «Ο Άρης είναι ομάδα έδρας»

Γιάννης Γεωργαλλής: «Ο Άρης είναι ομάδα έδρας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 105 ΦΟΡΕΣ

Εν όψει του αγώνα με τον Άρη στο Nick Galis Hall, ο αρχηγός του Κολοσσού H Hotels, Γιάννης Γεωργαλλής, ανέφερε σχετικά το blog του:

«Οι τελευταίες δύο εβδομάδες κύλησαν πολύ όμορφα για εμάς, καθώς πήραμε τις δύο νίκες στην έδρα μας, που τις θέλαμε πολύ. Όπως έχει πει και ο κόουτς, η ήττα στην πρεμιέρα μας έχει προσθέσει την πίεση του γηπεδούχου, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η αρχή έγινε με τη Δόξα Λευκάδας και η συνέχεια δόθηκε με την Κύμη.

Στο τελευταίο ματς ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, έχοντας τον έλεγχο. Ακόμα και όταν η Κύμη πλησίασε στο σκορ, εμείς δείξαμε χαρακτήρα και στηριζόμενοι στην άμυνά μας πήραμε το ροζ φύλλο. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και το καλό είναι πως δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο Άρης έρχεται από την ήττα κόντρα στη Μονακό, για το Basketball Champions League, μέσα στο γήπεδό του κι αυτό θα τον έχει πεισμώσει. Μάλιστα, έχασαν και τον ψηλό τους, τον Μπάκνερ, με τραυματισμό και συνήθως οι τραυματισμοί συσπειρώνουν τις ομάδες, γι’ αυτό θέλει πολλή προσοχή το ματς.

Εμείς, από τη δική μας πλευρά θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε, ξεκινώντας πάντα από την άμυνα, γιατί ο Άρης είναι ομάδα έδρας και αν βρει ρυθμό, τότε δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για τον αντίπαλο».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή