Θα δικαστεί για απόπειρα κλοπής

Θα δικαστεί για απόπειρα κλοπής

Θα δικαστεί για απόπειρα κλοπής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 329 ΦΟΡΕΣ

Για μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής σε καταστήματα της περιοχής μας, θα βρεθεί 32χρονος στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 32χρονος συνελήφθη πρωινές ώρες της 15ης Ιανουαρίου 2016 στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, καθώς νωρίτερα επιχείρησε να παραβιάσει κατάστημα με σκοπό την κλοπή. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι.

Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εξιχνιάστηκε άλλη μια παραβίαση εμπορικού καταστήματος από το οποίο στις 14/15-01-2016 είχε αφαιρέσει κοσμήματα φο-μπιζού, ενώ όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος είχε «επισκεφθεί» και δεύτερη φορά το πρώτο κατάστημα με σκοπό την κλοπή.

Σε βάρος του 32χρονου, ο οποίος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας για παρόμοια αδικήματα, και μάλιστα είχε αποφυλακιστεί μόλις δέκα ημέρες πριν την σύλληψή του, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και στη συνέχεια συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του κ. Τσαμπίκα Ψαρά προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος ισχυρίστηκε ότι είναι τοξικομανής ωστόσο εισαγγελέας και ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη αποφάσισαν την προσωρινή κράτησή του και τον έστειλαν στην φυλακή.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο