Μονόδρομος η νίκη για τον Ιάλυσο

Μονόδρομος η νίκη για τον Ιάλυσο

Μονόδρομος η νίκη για τον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 116 ΦΟΡΕΣ

Ίσως να χρησιμοποιηθεί έστω και για λίγο ο Σάββας Παφιάκης ενώ δύσκολο να προλάβει το ματς ο Δημήτρης Σταυλάς

Το αυριανό παιχνίδι του «Οικονομίδειου» είναι το πιο κρίσιμο ματς για τον Ιάλυσο, την φετινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας για τον 4ο Ομιλο.

Οι ερυθροκίτρινοι θέλουν οπωσδήποτε την νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να αποφύγουν τις περιπέτειες στην ουρά της βαθμολογίας.

Βέβαια από τον Ομιλο υποβιβάζεται ένας, αλλα…η διαφορά από την τελευταία θέση του πίνακα είναι μόλις τρεις βαθμοί.

Ο Ιάλυσος συνεπώς υποδέχεται αύριο την ομάδα που είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι η Τριγλία Ραφήνας.

Η ομάδα της Αττικής, βρίσκεται ουραγός στην κατάταξη έχοντας 6β., ενώ στους 9β., είναι ο Ιάλυσος με την διαφορά να είναι οριακή.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί, πως ο καλός Ιάλυσος δεν έχει πρόβλημα απέναντι σε καμία ομάδα του Ομίλου και μάλιστα μέσα στο «Οικονομίδειο» Η αντίπαλος του έχει 12 γκολ ενεργητικό και 22 παθητικό, που είναι η χειρότερη άμυνα του Ομίλου .

Εάν η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη πιάσει την απόδοση που πρέπει, σίγουρα δεν θάχει απολύτως κανένα πρόβλημα απέναντι στην Τριγλία.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε μετά την ήττα από τον Ατσαλένιο η τεχνική ηγεσία, θέλοντας να μεταδώσει την κατάλληλη ψυχολογία νίκης στους παίκτες. Τους ζήτησε παράλληλα να είναι δυνατοί αποφασιστικοί και σοβαροί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να έρθει η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Από πλευράς παικτών πάντως είναι πολύ δύσκολο να αγωνισθεί στο αυριανό παιχνίδι ο Δημήτρης Σταυλάς που δεν είναι ακόμα στην απαραίτητη αγωνιστική κατάσταση ενώ πολλές πιθανότητες να αγωνισθεί συγκεντρώνει ο Σάββας Παφιάκης για τον οποίο θα κρίνει ο κ. Στεφανίδης αν μπορεί να παίξει η όχι.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο