Λέρος: Μεγάλη διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Λακκίου

Λέρος: Μεγάλη διάκριση  του Δημοτικού Σχολείου Λακκίου

Λέρος: Μεγάλη διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Λακκίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 356 ΦΟΡΕΣ

Στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η απονομή των βραβείων του 3ου Διεθνούς Μαθητικού διαγωνισμού με θέμα « Το σχολείο μας. Το σχολείο που ζήσαμε – Το σχολείο που ονειρευόμαστε».

Στον διαγωνισμό που συνδιοργάνωσαν το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του ΥΠΠΕΘ συμμετείχαν πολλά σχολεία από όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό στίγμα!


Το Δημοτικό Σχολείο Λακκίου έλαβε μέρος στον διαγωνισμό με μία πεντάλεπτη ταινία. Με τη συμμετοχή του πήρε το Βραβείο Εξαίρετης Δημιουργίας. Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκε η κ. Σοφία Ζερβού, δασκάλα του τμήματος που δημιούργησε την ταινία.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό του ΕΚΕΔΙΣΥ αποτέλεσε την αφορμή για την εκπόνηση ενός σχεδίου εργασίας με θέμα «Δημοτικό Σχολείο Λακκίου: Μια περιπλάνηση στον χρόνο».Την απονομή του βραβείου έκανε ο κ. Δημήτρης Ήσυχος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων.

Διαβάστε ακόμη

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου

Η Λέρος η επόμενη στάση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων