Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις του εορτασμού της Προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας

Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις του εορτασμού της Προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας

Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις του εορτασμού της Προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 290 ΦΟΡΕΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση και εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, παρέστη στις 3.12.2016 το πρωί στο 7ο Συνέδριο και στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Παρουσία 250 μικρών παραγωγών απ’ όλη την Ελλάδα, με συμμετοχή του συνόλου των Περιφερειών -μεταξύ αυτών και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου- και πλήθους κόσμου, παρουσιάστηκαν σπάνιες ποικιλίες μελιού και μελισσοκομικών προϊόντων από τα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα και η τεχνική του «τρύγου των μελισσών».

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει τον πλούτο και την αξία των ελληνικών μελισσοκομικών προϊόντων, να φέρει σε επαφή τους καταναλωτές με τον τρόπο που παράγονται τα εκλεκτά αυτά προϊόντα, να αναδείξει την τεράστια διατροφική τους αξία, να αναβαθμίσει την εμπορική δυναμική τους και να δώσει δυνατότητες περαιτέρω αξιοποίησής τους.

Στην Πεφιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα στα Δωδεκανήσα η μελισσοκομία αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του πρωτογενή τομέα με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του παραγόμενου προϊόντος και απασχόλησης σημαντικού αριθμού νησιωτών.

Την Κυριακή το πρωί 4/12/2016 ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του διοικητή της 95 Α.Δ.Τ.Ε. Βασίλη Κουκουλομμάτη, παρέστη στον εορτασμό της Προστάτιδας του Πυροβολικού Μεγαλομάρτυρας Αγίας Βαρβάρας, που τελέσθηκε στον ιερό ναό του στρατοπέδου «ΥΠΤΓΟΥ ΡΟΔΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ» (χωριό Παστίδα).

Μετά το τέλος των θρησκευτικών εκδηλώσεων, παρουσιάστηκαν στους παρισταμένους οπλικά συστήματα του Ελληνικού Στρατού.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο κ. Χ. Κόκκινος συναντήθηκε με τα μέλη των Εθελοντικών Ομάδων της Ρόδου, στο χώρο που πραγματοποιούσαν την Ετήσια Τακτική τους Εκπαίδευση, με αντικείμενο το στήσιμο καταυλισμών από σκηνές.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τα μέλη των εθελοντικών οργανώσεων για τη συνεπή και τη συνεχή τους προσφορά στην κοινωνία και τη συνεργασία με την Π.Ν.Αι. και τους φορείς της περιοχής μας.

Σήμερα το βράδυ 5/12/2016 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Παστίδα και αύριο το πρωί 6/12/2016 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Ρόδο, ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις, ο κ. Χ. Κόκκινος θα παραστεί στον εορτασμό του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος Αγίου Νικολάου και την επέτειο των Νικηφόρων Ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912 - 1913.

Διαβάστε ακόμη

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους

M. Kόνσολας: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρέπει να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για τη Ρόδο και την Κω