Σκοτώθηκε 29χρονος ενώ απογόμωνε νάρκη

Σκοτώθηκε 29χρονος ενώ απογόμωνε νάρκη

Σκοτώθηκε 29χρονος ενώ απογόμωνε νάρκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 312 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 1956 Αριθ. Φύλλου 1696

ΤΡΑΓΙΚΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΦΟΝΕΥΘΗ ΠΟΙΜΗΝ ΕΙΣ ΚΩ ΕΝΩ ΑΠΕΓΟΜΩΝΕ ΝΑΡΚΗΝ
ΚΩΣ (του ανταποκριτού μας) Τραγικόν δυστύχημα έλαβε χώραν την μεσημβρίαν της παρελθούσης Πέμπτης εις το χωρίον Κέφαλος με αποτέλεσμα τον θάνατον του ποιμένος Σεβαστού Δ. Διαμαντή, ετών 29.

Συμφώνως προς τας γνωσθείσας σχετικώς πληροφορίας ο Διαμαντής ευρίσκετο εις το ποιμνιοστάσιον του εις την ερημικήν τοποθεσίαν “Αλαβέρα” και προσεπάθη να απογομώση μίαν νάρκην, την οποίαν εύρε τυχαίως. Πλην όμως η νάρκη εξερράγη με συνέπειαν τον θάνατον του δυστυχούς Διαμαντή, ο οποίος, σημειωτέον, είναι έγγαμος και πατήρ τριών τέκνων.

ΓΕΩΡΓ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Δι’ αποφάσεως της Επιθεωρήσεως Γεωργίας ανετέθη η διδασκαλία βραδυνών Γεωργικών Μαθημάτων Ν. 920/46 εις τον Γεωπόνον Γεωργικών εφαρμογών Τομέως Αφάντου δια τους αγροτοπαίδας των κοινοτήτων Αρχαγγέλου και Μασσάρων.

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΙΣ ΚΑΠΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΑΣ ΕΙΣ ΚΩ
Ο Αυτόνομος Οργανισμός Ελληνικού Καπνού προς βελτίωσιν της ποιότητος του Καπνού, δια της δημιουργίας αμίλλης μεταξύ των καπνοπαραγωγών, απεφάσισε και κατά το τρέχον έτος να βραβεύση 3 καπνοπαραγωγούς από κάθε κοινότητα της νήσου Κω ήτοι: Αντιμαχείας, Καρδαμαίνης, Κεφάλου, Πυλίου και δήμου Κω.
Η Επιτροπή βραβεύσεως απαρτίζεται: 1) από τον Γεωπόνον του Αυτονόμου Οργανισμού Ελλην. Καπνού 2) από τον Γεωπόνον Γεωργικών Εφαρμογών Κω και 3) από τον Πρόεδρον της κοινότητος ή τον αναπληρωτή του, όστις θα εξαιρείται και της βραβεύσεως. Ανάλογος εισήγησις, δια την βράβευσιν των καλλιεργητών και της νήσου Ρόδου, έγινε εκ μέρους της Διευθύνσεως Γεωργίας προς την Καπνοβιομηχανίαν Ρόδου.

ΕΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΝ ΕΚ ΤΥΧΑΙΑΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ
Κατά πληροφορίας εκ Νισύρου ο Αδαμάντιος Κουτρουμπόπουλος ετών 32, εφαρμοστής ενώ ησχολείτο εις την τοποθέτησιν μηχανημάτων τριβείου κισσύρεως, εις την τοποθεσίαν των έργων Γυαλιού, εκ τυχαίας πτώσεως ενός καλύματος, ετραυματίσθη εις τον παράμεσον και τον μικρόν δάκτυλον της αριστεράς χειρός. Ούτος μετεφέρθη εις Κω.


ΕΓΕΝΕΤΟ ΧΘΕΣ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
Χθες την 5.30 απογευματινήν συνήλθον, υπό την προεδρίαν του κ. Νομάρχου, εις συνεδρίασιν, οι προϊστάμενοι των Υπηρεσιών ως εισηγηταί του Νόμου 3200, και συνεζήτησαν επί του θέματος διατηρήσεως ή όχι διαφόρων Συμβουλίων λειτουργούντων κατά το παρελθόν εις τον Νομόν.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΕΥΣΗ ΕΙΣ ΡΟΔΟΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΝ ΜΕ 3.000 ΝΑΥΤΑΣ;
Κατ’ ανεπιβεβαιώτους εξ επισήμου πηγής πληροφορίας την 12ην τρέχοντος, πρόκειται να καταπλεύση εις τα Ροδιακά ύδατα εν αεροπλανοφόρον, του οποίου θα επιβαίνουν 3.000 αμερικανοί ναύται και πεζοναύται. Το εν λόγω αεροπλανοφόρον, κατά τας εν λόγω πληροφορίας, είναι εκ των μεγαλυτέρων των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΑΝΕΤΡΑΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝ ΟΛΙΓΟΝ ΕΞΩΘΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΗΣ ΕΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗ ΕΝ ΑΤΟΜΟΝ
Κατά πληροφορίας εκ Κω, καθ’ ον χρόνον ο Ηλίας Χατζηάμαλος ετών 32, ιδιοκτήτης και οδηγός του υπ’ αριθ. Ρ. 285 φορτηγού αυτοκινήτου, μετέφερε διάφορα εμπορεύματα εκ Κω εις Καρδάμαινα, εν χιλιόμετρον έξωθι του χωρίου, ανετράπη το αυτοκίνητόν του, προσκρούσαν επί σωρού χώματος ευρισκομένου επί της δημοσίας οδού. Συνεπεία της ανατροπής ετραυματίσθη ο επιβαίνων Αναστάσιος Χατζημπαλής, ετών 18, το δε αυτοκίνητον υπέστη σοβαράς ζημίας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗ ΧΘΕΣ ΕΙΣ ΜΑΝΔΡΑΚΙ
Από της χθες το Γραφείον Ευρέσεως Εργασίας εγκατεστάθη εις ειδικώς διατεθέν διαμέρισμα, εις το κτίριον όπου πρότερον εστεγάζετο το Γραφείον Νομομηχανικού Ρόδου.
Κατόπιν τούτου, οι άνεργοι θα δύνανται να απευθύνωνται εις το εν λόγω Γραφείον δια πάσαν πληροφορίαν.

Διαβάστε ακόμη

Ηλίας Καραβόλιας: Οι νέοι μεγάλοι πόλεμοι

Κυριάκος Μιχ. Χονδρός: 109 χρόνια από ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού

Χρήστος Γιαννούτσος: Ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές επειδή δεν υπάρχει Planet B

Πάνος Δρακόπουλος: «Καρέ της ζωής - Καρέ της μη ζωής και το ανάμεσό τους»

Ιωάννης Βολανάκης: Χαμαικέρασος η λεπτή (Fragaria vesca),κοινώς φράουλα

Φίλιππος Ζάχαρης: Εισβολή στην Ουκρανία: Η δοκιμασμένη σοβιετική προπαγάνδα ως «καταστροφική επιρροή στα μυαλά των ανθρώπων»

Γεώργιος Παπαγεωργίου: Ο αριθμός των ελαφιών μπορεί να υπολογισθεί μόνο με αυτοψίες στα καταφύγιά τους

Mαρία Kαρίκη: Όταν νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν...