«Η Ρόδος μας ευαισθητοποιείται για ακόμα μία φορά»

«Η Ρόδος μας ευαισθητοποιείται για ακόμα μία φορά»

«Η Ρόδος μας ευαισθητοποιείται για ακόμα μία φορά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 764 ΦΟΡΕΣ

Η χαρά και η ελπίδα που μας έδωσαν εκατοντάδες νέοι άνθρωποι για να γίνουν δότες μυελού των οστών που προσήλθαν στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Ρ, για το 3χρονο κοριτσάκι μας και για το 12χρονο αγοράκι μας που χρήζουν άμεσα μεταμόσχευσης μυελού των οστών, ήταν πάρα πολύ συγκινητική.

Είναι γεγονός ότι το νησί μας απέδειξε για άλλη μια φορά τα ανθρώπινα συναισθήματα που τρέφει για το συνάνθρωπό μας. Βέβαια δε θα παραλείψουμε να αναφέρουμε για την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών που συμμετείχαν, για να ολοκληρωθεί επιτυχές το αποτέλεσμα της ημέρας αυτής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που προσήλθε, στους συλλόγους, σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν, στη στήριξη των νησιών μας και τέλος σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που βοήθησαν για τη διάδοση, της προσπάθειάς μας.

Ο σύλλογος «ΡΟΔΑΥΓΗ» εύχεται ολόψυχα η προσπάθεια όλου του κόσμου, να βοηθήσει στο να βρεθεί δότης για τα αγγελούδια αυτά και όχι μόνο.


Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!!! Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να γνωρίζουμε μετά από πολλά τηλεφωνήματα και πάρα πολλά μηνύματα που δεχθήκαμε στο διαδίκτυο, ότι πολλοί δεν κατάφεραν να προσέλθουν και να γίνουν δότες τη συγκεκριμένη ημέρα. Σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του συλλόγου της Ροδαυγής, βρίσκονται εντός του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου (απέναντι από το παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης) και σας περιμένουμε καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου από τις 08:30 – 13:30 να γίνετε δότες μυελού των οστών.

Η διαδικασία του να γίνεις δότης είναι πάρα πολύ απλή και ανώδυνη. Παίρνουμε δείγμα από το σάλιο σας με μία μπατονέτα και μας δίνετε τα στοιχεία σας τα οποία στέλνουμε στο Ογκολογικό Ελπίδα για να ελέγξουν αν είσαστε συμβατοί με κάποιον που χρήζει μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Η ηλικία που μπορείτε να γίνετε δότες είναι από 18 – 45 ετών. Στην περίπτωση που βρίσκεστε συμβατός με κάποιον ασθενή, το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσετε λίγο από το αίμα σας. Σώζοντας ένα αγγελούδι …. Σώζοντας μία ΖΩΗ….


Σήμερα που μιλάμε στο σύλλογο Ροδαυγή είναι εγγεγραμμένοι δότες περίπου 10.000 (δέκα χιλιάδες) νέοι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν αυτή την πολύτιμη βοήθεια στο συνάνθρωπό μας. Σας ενημερώνουμε ότι σε ολόκληρη την Ελλάδα οι δότες δεν ξεπερνούν τους 100.000 (εκατό χιλιάδες), οπότε βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Ρόδος μας πρωτοπορεί χάρη στην ευαισθησία όλων εσάς και την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών του συλλόγου Ροδαυγή και όχι μόνο. Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη, ελπίδα, και πολλά χαμόγελα για ΖΩΗ!!!

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου