Ταξίδι στη Γαλλία για όσους ποδηλάτες διακριθούν στο Uci Gran Fondo στη Ρόδο

Ταξίδι στη Γαλλία για όσους ποδηλάτες διακριθούν στο Uci Gran Fondo στη Ρόδο

Ταξίδι στη Γαλλία για όσους ποδηλάτες διακριθούν στο Uci Gran Fondo στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της πόλης Albi τον Αύγουστο του 2017

Την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Γαλλία θα έχουν όσοι ποδηλάτες διακριθούν από 21 έως 23 Απριλίου του 2017 στο UCI GRAN FONDO, το σημαντικό αγώνα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου με διοργανώτρια την εταιρεία Sports Tours Hellas και τον Ποδηλατικό όμιλο ''Ροδήλιος'', υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο μοναδικός στο παγκόσμιο καλεντάρι που δίνει την ευκαιρία πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Albi της Γαλλίας (24-27/8/2017), με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους, όπως παρακάτω:
1. Το 25% από την Ατομική Χρονομέτρηση κάθε ηλικιακής κατηγορίας .
2. Το 25% κάθε ηλικιακής κατηγορίας από τον αγώνα του 1ου ετάπ του αγώνα της αντοχής.
3. Το 25% κάθε ηλικιακής κατηγορίας από τον αγώνα του 2ου ετάπ του αγώνα αντοχής.
4. Το 25% της τελικής Γενικής κατάταξης για όσους συμμετέχοντες τερματίσουν και τους τρεις αγώνες!
Σημείωση: Δεν είναι υποχρεωτικό ένας συμμετέχοντας να συμμετάσχει και στους 3 αγώνες. Μπορεί να διαλέξει να αγωνιστεί σε 1 ή 2 αγώνες. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση χάνει τη δυνατότητα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από την Γενική ατομική.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα:
ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ
Ο διοργανωτής θα μοιράσει 10 κάρτες ελευθέρας (5 για την ατομική χρονομέτρηση & 5 για τον αγώνα αντοχής) σύμφωνα με: α) Σε συμμετέχοντα/ουσα ο οποίος/α είχε πτώση με εγκατάλειψη κατά τη διάρκεια των αγώνων με αναγνωρισμένα τραύματα ή καταστροφή του ποδηλάτου του. β) Σε συμμετέχοντα/ουσα ο οποίος/α υποστηρίζει διαχρονικά τη διοργάνωση.

ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΔΙΑΜΟΝΗΣ
Η Οργανωτική επιτροπή θα προσφέρει στους συμμετέχοντες πακέτα που περιλαμβάνουν Διαμονή – Διατροφή- Εγγραφή – Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση – Τσάντα πλάτης - Δώρο – Ασφάλιση αστικής ευθύνης – Μηχανική κάλυψη κατά τη διάρκεια των αγώνων – Υδροτροφοδοσία. H προσφορά στο ΠΑΚΕΤΑ / ΕΓΓΡΑΦΕΣ
* Για την ακτοπλοϊκή μεταφορά καταβάλλεται προσπάθεια έκπτωσης 50% σε επιβάτες και οχήματα.
* Ποδηλατική ομάδα άνω των 12 ατόμων έχει επιπλέον έκπτωση 5%.
* Aπαγορεύεται η διανομή του αριθμού συμμετέχοντα σε άλλον συμμετέχοντα. Θεωρείται παράβαση και τιμωρείται με αποκλεισμό.
* Yπάρχει 100% επιστροφή χρημάτων για ακυρώσεις έως 20 Iανουαρίου. Υπάρχει επιστροφή χρημάτων 50% για ακυρώσεις από 21 Ιανουαρίου έως 20 Μαρτίου. Υπάρχει επιστροφή χρημάτων 20% για ακυρώσεις από 21 Μαρτίου έως 14 Απριλίου. Δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων για ακυρώσεις 6 ημέρες πριν τον 1ο αγώνα. *Αφορά εγγραφή και διαμονή-διατροφή.
* Για εγγραφές μετά την 31η Μαρτίου υπάρχει επιβάρυνση 15%.
* Για εγγραφές μετά την 15η Απριλίου υπάρχει επιβάρυνση 25%.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Τα έξοδα πληρωμής για την εγγραφή στον αγώνα γίνονται με τους παρακάτω τρόπους, στην επωνυμία ‘’UCI Rhodes GranFondo Tour’’– ‘’Sports Tours Hellas’’:
• Κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό με την παραπάνω αιτιολογία όπως φαίνεται στη σελίδα του αγώνα στο: ''Προσφορές -Εγγραφή''
• Με τη μέθοδο Pay Pal από το επίσημο website: www.ugfws-Rhodes.gr
Σημείωση: Τα έξοδα συμμετοχής δεν επιστρέφονται και ούτε μεταβιβάζονται σε άλλον συμμετέχοντα. Τυχόν παράπτωμα του κανόνα ο συμμετέχοντας ακυρώνεται.

ΑΤΟΜΙΚΗ & ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπορείτε να συμπληρώσετε ομαδική φόρμα την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.ugfws-Rhodes.gr . Επίσης μπορείτε να μας την ζητήσετε να σας την στείλουμε με αίτημα σας στο info@sportstourshellas.com ή info@ugfws-rhodes.gr
Σημείωση: Καμία εγγραφή δεν θεωρείτε έγκυρη εάν δεν υπάρχει πληρωμή των εξόδων συμμετοχής.

AΡΙΘΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ
Μέσα σε αυτόν τον φάκελο μπορείτε να βρείτε: τον αριθμό της πλάτης και το αυτοκόλλητο στο κράνος, και οι δύο αριθμοί μπαίνουν (αριστερά στην ποδηλατική μπλούζα). Βιβλίο αγώνα, ατομικό δώρα, το chip για το ποδήλατο.
Σημείωση: Προσοχή σε περίπτωση απώλειας του chip επιβαρύνεστε το κόστος των 35 ευρώ.
Η διανομή του τεχνικού φακέλου θα γίνεται σε αυτούς που έχουν μαζί τους την απόδειξη πληρωμής της εγγραφής τους , στο επίσημο ξενοδοχείο των αγώνων RACE HOTEL: MITSIS GRAND HOTEL το οποίο βρίσκεται 500m. από την περιοχή εκκίνησης-τερματισμού, στην περιοχή Κρητικά (Ακτή Μιαούλη 1). Οι φάκελοι θα δίνονται στις ακόλουθες ώρες και ημέρες:
• Πέμπτη 20 Απριλίου: 16:00 - 20:00
• Παρασκευή 21 Απριλίου: 09:00 - 10:00 & 19:00 – 20:00
• Σάββατο 22 Απριλίου: 09:00-10:00

Για ομάδες υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβει τους φακέλους ένας αντιπρόσωπος, αφού φέρει μαζί τους τις υπεύθυνες δηλώσεις των υπόλοιπων συμμετεχόντων.
MERCHANDISING: Θα διατεθούν προς πώληση αναμνηστικές ποδηλατικές μπλούζες, παντελονάκια και κάλτσες, με το λογότυπο των αγώνων. Παραγγελίες στο: info@ugfws-rhodes.gr

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας