Φωτιές σε κάδους σκουπιδιών σε Θολό και Φάνες

Φωτιές σε κάδους σκουπιδιών σε Θολό και Φάνες

Φωτιές σε κάδους σκουπιδιών σε Θολό και Φάνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1205 ΦΟΡΕΣ

Έρευνες για τη σύλληψη των δραστών

Δύο περιστατικά πρωτόγνωρα για τον Θεολόγο, τα οποία ήρθαν να ταράξουν την ήρεμη και φιλήσυχη ζωή των κατοίκων, καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μόλις την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 1ης Δεκεμβρίου, άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά και έκαψαν δύο κάδους σκουπιδιών σε δύο διαφορετικά σημεία.

Αρχικά τυλίχθηκε στις φλόγες ο κάδος που βρισκόταν έξω από το γήπεδο του οικισμού, ενώ στη συνέχεια το ίδιο συνέβη και με τον κάδο που βρισκόταν έξω από την εκκλησία της Θολού.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών του ΑΤ Ιαλυσού υπήρξε άμεση και η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο όπως προέκυψε από την διερεύνηση της υπόθεσης, δύο παρόμοια περιστατικά συνέβησαν και στις Φάνες, μια ημέρα πριν και μια ημέρα μετά από τα αντίστοιχα στον Θεολόγο, γεγονός που καταδεικνύει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν τα συγκεκριμένα συμβάντα.

Στα ίχνη των δραστών που έκλεψαν τις πλάκες
Εξάλλου το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού διεξάγει μια ακόμη έρευνα η οποία σχετίζεται με τον οικισμό. Πιο συγκεκριμένα πριν από περίπου ένα μήνα είχε κλαπεί μια παλέτα με πλάκες κόστους 1.700 ευρώ.

Οι συγκεκριμένες πλάκες προορίζονταν για τον λιθόστρωτο δρόμο του χωριού και είχαν περισσέψει από το αντίστοιχο έργο της Σορωνής και διατέθηκαν στη Θολό.

Έπειτα από καταγγελία του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Τσαλώλη, ξεκίνησε η αναζήτηση των δραστών και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών