Σπουδαία πρωτοβουλία από ΕΠΣΔ και Σύνδεσμο Αγάπης

Σπουδαία πρωτοβουλία από ΕΠΣΔ και Σύνδεσμο Αγάπης

Σπουδαία πρωτοβουλία από ΕΠΣΔ και Σύνδεσμο Αγάπης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 90 ΦΟΡΕΣ

Στη συγκέντρωση τροφίμων για τις άπορες οικογένειες, θα είναι αφιερωμένο το τουρνουά Προπαίδων, το οποίο διοργανώνεται την Κυριακή στο Οικονομίδειο

Μία ξεχωριστή γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης συνδιοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή στο Οικονομίδειο της Ιαλυσού η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ και ο Σύνδεσμος Αγάπης.

Τα παιχνίδια του τουρνουά Προπαίδων, που θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 5 το απόγευμα, θα στηρίξουν, πέραν από την αμιγώς ποδοσφαιρική αποστολή τους, την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για τους συμπολίτες μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Τα παιδιά, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι καλούνται να προσέρχονται στο γήπεδο έχοντας μαζί τους συσκευασμένα προϊόντα όπως ελαιόλαδο, ζάχαρη, αλεύρι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, ρύζι και όσπρια.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα μοιραστούν, στις 20 Δεκεμβρίου, σε 130 επιλεγμένες οικογένειες, ώστε να περάσουν χαρούμενα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Η ΕΠΣΔ και ο Σύνδεσμος Αγάπης καλούν όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού να ανταποκριθούν στον κάλεσμα και με την ενεργό συμμετοχή τους όχι μόνο να βοηθήσουν τους έχοντες ανάγκη, αλλά και να προσφέρουν ένα πολύτιμο μάθημα ζωής και συμπεριφοράς στα παιδιά.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας