Ανησυχία των επιχειρηματιών για την καθυστέρηση στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ρόδου

Ανησυχία των επιχειρηματιών για την καθυστέρηση στο  Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ρόδου

Ανησυχία των επιχειρηματιών για την καθυστέρηση στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1349 ΦΟΡΕΣ

Την έντονη ανησυχία τους για τη μεγάλη καθυστέρηση στη λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού εκφράζουν στη «Ροδιακή» επιχειρηματίες που ενοικίασαν τα σπιτάκια στην πλατεία δημαρχείου.

Όπως δήλωσαν κανένας δεν είναι σε θέση να τους πει πότε τελικά θα είναι έτοιμο το χωριό και πότε θα ανοίξει για το κοινό, καθώς είχαν τη διαβεβαίωση ότι στις 4 Δεκέμβρη θα είχαν μπει μέσα να τα διαμορφώσουν.

Όμως όχι μόνο δεν έγινε αυτό αλλά ενημερώθηκαν ότι κάποια από αυτά και συγκεκριμένα εκείνα τα οποία «βλέπουν» προς την περιφέρεια και έχουν πίσω τους το δημαρχείο, πιθανόν να αλλάξουν θέση και να στηθούν πλαγίως του δημαρχείου, κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους το σχέδιο που τους παρουσιάστηκε είναι εντελώς διαφορετικό καθώς τα σπιτάκια ( όπως ήταν μέχρι χτες) «έβλεπαν» προς το καρουζέλ δηλαδή προς την περιφέρεια. Τώρα αν τελικά ισχύσει το νέα πλάνο τότε θα πρέπει να ξηλωθούν και να στηθούν αλλού κάτι που σημαίνει πρόσθετη καθυστέρηση.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρηματίες έχουν πληρώσει τα μισά από το συνολικό ποσό της μίσθωσης και ακόμα δε γνωρίζουν πότε θα αρχίσουν να πουλούν. Κάποιοι πάντως δεν επιθυμούν να αλλάξουν θέση καθώς εκτιμούν ότι η νέα θέση δεν θα τους αποφέρει έσοδα.

Από την άλλη φαίνεται ότι και το παγοδρόμιο που αναμένεται με ανυπομονησία θα καθυστερήσει να λειτουργήσει καθώς λόγω της παράτασης της απεργίας των ναυτικών ο εξοπλισμός δεν έχει φτάσει ακόμα στη Ρόδο.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες