Ρόδος: Οι νέοι στην αγγαρεία, οι παλιοί στην περισυλλογή

Ρόδος: Οι νέοι στην αγγαρεία, οι παλιοί στην περισυλλογή

Ρόδος: Οι νέοι στην αγγαρεία, οι παλιοί στην περισυλλογή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 213 ΦΟΡΕΣ

Με δεκαπέντε νεαρούς στην αποστολή αναχωρεί σήμερα η Ρόδος για τη Σαντορίνη, όπου θα παίξει στις 3:30 το απόγευμα τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθηραϊκό. Προπόνηση θα κάνουν οι βασικοί. Μέρος θα λάβει και ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός Στεφανίδης. Πρ

Της… ταλαιπωρίας είναι η σημερινή μέρα για τη… μισή Ρόδο. Τα «ελάφια» παίζουν στις 3:30 το απόγευμα για την 3η φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη και δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αντιμετωπίσουν το ματς απλά ως μία ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες τα νέα παιδιά της ομάδας.

Η αποστολή, την οποία συνοδεύουν ο τεχνικός Σάββας Ορφανίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Ψωμιάδης, αναχωρεί για την Αθήνα στις 10 το πρωί, από εκεί θα «πετάξει» για τη Σαντορίνη, ενώ θα επιστρέψει στη βάση της το πρωί της Τετάρτης, μετά από διανυκτέρευση στην πρωτεύουσα.

Στο αεροπλάνο θα μπουν σήμερα το πρωί οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κουμέντος, Βολονάκης, Δημητριάδης, Ιμερλαλιάι, Καμπούρης, Καριοφύλλης, Νικήτας, Κατσαμάκης, Ραφτής, Στάτης, Τρέχας, Πατσίλης Χ., Γανωτάκης, Ράντζα και Κεχαγιόγλου.
Προπόνηση και περισυλλογή

Στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και υπό τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Γκάιδα θα συνεχίσουν σήμερα, οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν στη Σαντορίνη, την προετοιμασία τους ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την ΙΝΚΑ ΑΕΕΚ.

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά την «κρύα» ήττα από τον Ηλυσιακό με 2-1, δεν είναι και το καλύτερο, καθώς η ομάδα συνεχίζει να παρουσιάζει τις ίδιες κι απαράλλακτες «αρρυθμίες» στην αγωνιστική συμπεριφορά της και να μη βρίσκει λύσεις.

Τα «ελάφια» θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να κάνουν λίγες διορθωτικές κινήσεις, ενώ από χθες έχουν κοντά τους τον Γιάννη Στεφανίδη.
Ο πρώην επιθετικός της Πύδνας Κίτρους συμφώνησε σε όλα και άρχισε να προπονείται με την ομάδα, με σκοπό να υπογράψει με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Επίσκεψη στο Καζούλλειο
Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Ρόδου, συνοδευόμενη από μέλη της διοίκησης και τον γενικό αρχηγό Κώστα Παπαστεργίου, θα επισκεφθεί σήμερα το Καζούλλειο Γιυμνάσιο.
Οι αθλητές των «ελαφιών» θα μιλήσουν στους μαθητές, ενώ η διοίκηση θα δωρίσει στη διεύθυνση του σχολείου μία υπογεγραμμένη φανέλα της Ρόδου.

Ευχαριστίες του El Gusto
Σε δήλωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί θερμά τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ρόδου για την επίσκεψή τους στο κατάστημά του El Gusto στον Αρχάγγελο, προχώρησε ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Μακιάρης:
Θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε, από βάθους καρδιάς τη διοίκηση, τους προπονητές και ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία !»

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου