Αναζητούν από κοινού λύση στα προβλήματα του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου

Αναζητούν από κοινού λύση στα προβλήματα του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου

Αναζητούν από κοινού λύση στα προβλήματα του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Στέργο Παρδαλό, επισκέφθηκε χθες αντιπροσωπεία μελών του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου, που τελεί υπό κατάληψη για δεύτερη εβδομάδα. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου κ. Ιωάννης Κορωναίος.

Τα παιδιά, συνοδεύονταν από τον Δ/ντή του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου κ. Ιωάννη Καραμίτσα καθώς και από τον Δ/ντή του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ρόδου κ. Παύλο Κεφαλάκη. Ο Δ/ντής του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου, παρουσίασε στον Αντιδήμαρχο, τα προβλήματα που αποτελούν αιτήματα των μαθητών, προκειμένου να σταματήσει η κατάληψη και που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος κ.Παρδαλός, αφού συνομίλησε με τα παιδιά και άκουσε τις απόψεις τους, τους εξήγησε τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, ενώ επικοινώνησε ενώπιόν τους και με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, προσπαθώντας να τους ορίσει το χρονοδιάγραμμα που θα απαιτηθεί.

Ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές σχετικά και με άλλα θέματα της σχολικής τους κοινότητας, ενώ τόσο ο κ. Παρδαλός όσο και ο κ. Κορωναίος, τόνισαν στα παιδιά πως μπορούν να υπολογίζουν πάντα το Δήμο ως αρωγό στις προσπάθειές τους. Η συνάντηση, ήταν φανερά εποικοδομητική και ολοκληρώθηκε μέσα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα.

Διαβάστε ακόμη

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου