Ποινή φυλάκισης δύο ετών για απόπειρα αποπλάνησης

Ποινή φυλάκισης δύο ετών για απόπειρα αποπλάνησης

Ποινή φυλάκισης δύο ετών για απόπειρα αποπλάνησης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 297 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή επιβλήθηκε χθες από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Εφετείου Δωδεκανήσου σε 22χρονο, σήμερα, αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορούνταν για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης σε βάρος 11χρονου κοριτσιού.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Σταύρου Παναγιωτακόπουλου απάλλαξε τον 22χρονο από την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και τον έκρινε ένοχο μόνο για απόπειρα αποπλάνησης κοριτσιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Ειδικότερα, ενώπιον του Τριμελούς Δικαστήριου Ανηλίκων Εφετείου Δωδεκανήσου ο κ. Παναγιωτακόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η σωματική διάπλαση της ανήλικης ήταν τέτοια που σε καμία περίπτωση δεν παρέπεμπε στην πραγματική της ηλικία, αλλά αντίθετα έδειχνε αρκετά μεγαλύτερη. Αυτό όπως είπε αναφέρεται και σε σχετικά έγγραφα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού στην αστυνομία τον Ιούλιο του 2012, και τον Νοέμβριο του 2014 ο αλλοδαπός κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή.

Διαβάστε ακόμη

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας