Αθωώθηκε Αρχαγγελίτης, καταδικάστηκε Αλβανός

Αθωώθηκε Αρχαγγελίτης, καταδικάστηκε Αλβανός

Αθωώθηκε Αρχαγγελίτης, καταδικάστηκε Αλβανός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1388 ΦΟΡΕΣ

Είχαν κατηγορηθεί για απόπειρα ληστείας

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 47χρονος Αρχαγγελίτης που μαζί με 26χρονο Αλβανό κατηγορούνταν για την απόπειρα ληστείας που είχε γίνει πριν από τρία χρόνια σε βάρος 77χρονης ηλικιωμένης στον Αρχάγγελο!

Το δικαστήριο με την ίδια απόφαση έκρινε ένοχο για απόπειρα ληστείας τον αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής στον οποίο και επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό καθώς τον Ιούλιο του 2013 οι δύο άνδρες είχαν κριθεί ένοχοι από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και ειδικότερα ο 47χρονος για απόπειρα ληστείας από κοινού και συμμορία και ο 26χρονος αλλοδαπός για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ληστείας από κοινού και συμμορία, και καταδικάστηκαν σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 4 μηνών ο καθένας μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα και την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Κατά της απόφασης αυτής ασκήθηκε έφεση η οποία εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό προχθές στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου. Συνήγορος υπεράσπισης για τον 47χρονο Αρχαγγελίτη παραστάθηκε ο κ. Νικήτας Μπόλκας.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου