ΑΕΡΑ: Χωρίς Καστριτσέα, παρελθόν ο Επιφάνης

ΑΕΡΑ: Χωρίς Καστριτσέα, παρελθόν ο Επιφάνης

ΑΕΡΑ: Χωρίς Καστριτσέα, παρελθόν ο Επιφάνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα του Αφάντου υποδέχεται αύριο κανονικά στις 14.45 τον Ποσειδώνα Καρπάθου

Σε κανονικούς ρυθμούς αγώνα προπονήθηκαν και χθες οι παίκτες του ΑΕΡΑ, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον Ποσειδώνα, που θα ταξιδέψει από την Κάρπαθο αεροπορικώς.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας έχει να αντιμετωπίσει κάποιες απουσίες, αλλά έχει τις λύσεις για να μπορέσει η ομάδα του να φτάσει στη νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Απών από το αυριανό ματς θα είναι ο γκολκίπερ Καστριτσέας ο οποίος είναι τιμωρημένος και έχει να εκτίσει ακόμα δυο αγωνιστικές. Κάτω από τα δοκάρια του ΑΕΡΑ θα καθίσει πιθανότατα ο νεαρός Γκουγκουντρής.

Στο μεταξύ τελείωσε η συνεργασία του ΑΕΡΑ με τον Μπάμπη Επιφάνη. Ο έμπειρος μέσος ήρθε τελικά για λίγο από το Καστελλόριζο, αλλά επέστρεψε εκεί καθώς εγκαθίσταται πλέον μόνιμα για επαγγελματικούς λόγους.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Βαγγέλη Χοσάδα που θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ λίγο πριν το ξεκίνημα του αυριανού αγώνα.

Χωρίς τον γκολκίπερ Καστριτσέα που οφείλει ακόμα δυο αγωνιστικές ποινής θα παραταχθεί ο ΑΕΡΑ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Χωρίς τον γκολκίπερ Καστριτσέα που οφείλει ακόμα δυο αγωνιστικές ποινής θα παραταχθεί ο ΑΕΡΑ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού