Κολοσσός: Κοντά σε διπλό ρεκόρ ο Βασιλόπουλος

Κολοσσός: Κοντά σε διπλό ρεκόρ ο Βασιλόπουλος

Κολοσσός: Κοντά σε διπλό ρεκόρ ο Βασιλόπουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 204 ΦΟΡΕΣ

Σύμφωνα με το αρχείο στατιστικής του ΕΣΑΚΕ, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι αρκετά κοντά σε διπλό ατομικό ρεκόρ καθώς θέλει ακόμα δύο κλεψίματα ώστε να φτάσει τα 250 στο πρωτάθλημα κι επίσης με επτά αμυντικά ριμπάουντ θα συμπληρώσει τα 800.

Και ο αρχηγός των «θαλασσί», Γιάννης Γεωργαλλής, βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντική προσωπική επίδοση. Απέχει οχτώ πόντους (διανύει την πιο παραγωγική του χρονιά) από τους 1.300 στην καριέρα του στην STOIXIMAN.GR Basket League.

Με δεδομένο ότι ο Φινλανδός γκαρντ θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι με την Κύμη ή τον Άρη, τότε ο Ρόοπε Άχονεν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα συμπληρώσει 250 πόντους στη λίγκα αφού απέχει μόλις πέντε. Από κει και πέρα, ο Απόλλων Π. Carna θα αγωνιστεί για 400ή φορά στην κανονική περίοδο της STOIXIMAN.GR. Οι Πατρινοί έχουν ακόμα 26 ματς για τα πλέι οφ.

Ο Γιώργος Τσιάρας θα φτάσει τα 200 εύστοχα τρίποντα αν ευστοχήσει σε ακόμα δύο σουτ τριών πόντων ενώ πέντε ριμπάουντ χρειάζεται ακόμα ο Ούρος Ντούβνιακ ώστε να συμπληρώσει τα 300.

Η προϊστορία
Δύο συνεχόμενες νίκες στη Ρόδο απέναντι στον Απόλλωνα Carna μετρά ο Κολοσσός H Hotels. Ωστόσο οι Πατρινοί είχαν επικρατήσει στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο νησί.
Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη Ρόδο
2005/06 Κολοσσός - Απόλλων 92-94
2012/13 Κολοσσός - Απόλλων 67-80
2013/14 Κολοσσός - Απόλλων 82-84
2014/15 Κολοσσός - Απόλλων 64-63
2015/16 Κολοσσός - Απόλλων 60-54

Φέτος ο Κολοσσός έχει επικρατήσει στις τέσσερις από τις πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις του. Από την άλλη ο Απόλλωνας δεν έχει νικήσει σε καμία από τις τέσσερις εξόδους του από την Πάτρα.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα