Πριν μιλήσουμε... βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό!

Πριν μιλήσουμε... βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό!

Πριν μιλήσουμε... βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 941 ΦΟΡΕΣ

Ανεπίτρεπτος και επικίνδυνος καυγάς ξέσπασε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου του ματς Διαγόρας-Αστέρα Μασσάρων, ανάμεσα τον Μιχάλη Βεργωγή και τον Ερτζάν Κιλασίν

Μάρτυρες ενός ανεπίτρεπτου λεκτικού τσακωμού, στον οποίο πρωταγωνίστησαν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΔ και του Διαγόρα Μιχάλης Βεργωτής και ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Ερτζάν Κιλασίν, έγιναν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν το εναρκτήριο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ανάμεσα στο «γηραιό» και την ομάδα των Μασσάρων.

Ένας διαπληκτισμός του Κιλασίν με τον Γεωργαλλή προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου παρέσυρε τον Μιχάλη Βεργωτή σε φραστική επίθεση εις βάρος του ποδοσφαιριστή του Αστέρα, που με τη σειρά του όχι μόνο δεν ηρέμησε από την υπέρ του παρέμβαση των φιλάθλων, που προσπάθησαν να ανακαλέσουν τον πρώην παράγοντα στην τάξη, αλλά λίγο αργότερα απάντησε με μία ακόμα πιο βαριά κουβέντα, χάνοντας το δίκιο του και… «ισοφαρίζοντας» τις αντιδράσεις.

 Τα όσα ειπώθηκαν εκατέρωθεν ήταν τουλάχιστον απρεπή και επικίνδυνα να ανάψουν «φωτιές», είναι δε ευτύχημα που το απόθεμα ψυχραιμίας και ωριμότητας των παραβρισκόμενων αποδείχθηκε ισχυρό.

Συγνώμη από Αστέρα και Ερτζάν
Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε η διοίκηση του Αστέρα, η οποία λίγη ώρα μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

  « Το Δ.Σ. και ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Μασσάρων Ερτζάν Κιλασίν ζητούν συγνώμη από τους φιλάθλους του παιχνιδιού με τον Διαγόρα για το συμβάν στο τέλος του Α’ ημιχρόνου.»

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο