Τοπικό μπάσκετ: Το ντέρμπι της τέντας προσελκύει το ενδιαφέρον

Τοπικό μπάσκετ: Το ντέρμπι της τέντας προσελκύει το ενδιαφέρον

Τοπικό μπάσκετ: Το ντέρμπι της τέντας προσελκύει το ενδιαφέρον

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 197 ΦΟΡΕΣ

Διαγόρας και Καλλιθέα διεκδικούν σήμερα (19.00') την πρώτη θέση στον Όμιλο Ρόδου του πρωταθλήματος ανδρών για τον α' γύρο. Την ίδια ώρα στην Ιαλυσό το τοπικό ντέρμπι του ΓΑΣ με τον Ήλιο

Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ανδρών στον Όμιλο Ρόδου με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής στο πλαίσιο της οποίας θα καθοριστεί η πρώτη θέση της βαθμολογίας ανάμεσα στις δύο αήττητες ομάδες, το Διαγόρα και την Καλλιθέα.

Τα αναμενόμενα φαβορί του Ομίλου έφτασαν μέχρι εδώ χωρίς ν' αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα αν και την προηγούμενη αγωνιστική αμφότερα δεν έδειξαν και το καλύτερο πρόσωπο απέναντι σε Ροδίων Άθλησις και Ελπίδα Πεταλούδων αντίστοιχα. Ο γηπεδούχος Διαγόρας θα έχει στη σύνθεσή του μετά από αρκετές εβδομάδες και τον Σάββα Ματσαμά ενώ η φιλοξενούμενη Καλλιθέα θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Φώντα Μπιλλιά, όχι μόνο σήμερα αλλά και για τις επόμενες πέντε αγωνιστικές.

Επί της ουσίας, το σημερινό παιχνίδι στην τέντα δε θα κρίνει τίποτα το σημαντικό όσον αφορά στη διεκδίκηση του τίτλου καθώς οι δύο ομάδες έχουν σαφές προβάδισμα να βρεθούν στο φάιναλ φορ όπου εκεί θα έχουν πραγματικό αντίκρυσμα οι προσπάθειές τους. Το αποψινό αποτέλεσμα αφορά περισσότερο στο γόητρο αν και ο μεγάλος κερδισμένος πρέπει να είναι ο φίλαθλος κόσμος που αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο, περιμένοντας να δει το καλύτερο δυνατό θέαμα από τις δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του Ομίλου.

Από κει και πέρα, την ίδια ώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού θα αναμετρηθούν ο τοπικός ΓΑΣ με τον Ήλιο για την πέμπτη θέση. Έχοντας σημειώσει από μία νίκη μέχρι στιγμής, οι ομάδες της Ιαλυσού θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει αύριο το απόγευμα (16.15') στην Κρεμαστή όπου η Ελπίδα θα φιλοξενήσει τη Σύμη. Αναλυτικά:

Όμιλος Ρόδου (7η αγωνιστική)
*Ιαλυσός (19.00') Ιάλυσος - Ήλιος
Διαιτητές: Αντωνίου, Γαλανός
*Τέντα (19.00') Διαγόρας - Καλλιθέα
Διαιτητές: Νικηφορίδης, Αρνάς
Αύριο
* Κρεμαστή (16.15') Ελπίς - Σύμη
Ρεπό: Ροδίων Άθλησις

Όμιλος Νήσων (5η αγωνιστική)
*Κάλυμνος (12.00') ΕΑΚΑ - Φοίβος
Διαιτητές: Ξανθός, Μάγκος
Αύριο
*Κλειστό Κω (19.00') ΑΕ Δικαίου - Αίολος
Διαιτητές: Ξανθός, Κολυνιάτης

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα