Οικονομική υποστήριξη από τον Δ. Γάκη σε φοιτητή από τη Νίσυρο

Οικονομική υποστήριξη από τον Δ. Γάκη σε φοιτητή από τη Νίσυρο

Οικονομική υποστήριξη από τον Δ. Γάκη σε φοιτητή από τη Νίσυρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 522 ΦΟΡΕΣ

Την έμπρακτη υποστήριξή του στο Δωδεκανησιακό Ίδρυμα Υποτροφιών, αλλά και στη Νίσυρο, έδειξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, προσφέροντας χρήματα ώστε να δοθούν με την μορφή βοηθήματος σε φοιτητή ή φοιτήτρια με καταγωγή από τη Νίσυρο.

Μάλιστα στην ευχαριστήρια επιστολή του Ιδρύματος προς τον κ. Γάκη, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του Ιδρύματος και Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μιλτιάδης Λογοθέτης, αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητέ κύριε Γάκη,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών σας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την ευγενική σας χειρονομία να βοηθήσετε με τη διάθεση 1.000 ευρώ ένα φοιτητή ή μια φοιτήτρια καταγωγής από τη Νίσυρο, που πέρασε σε ΑΕΙ το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 και η κατάσταση της οικογένειάς του/της δικαιολογεί οικονομικής αρωγής. Ήδη έχουμε ενημερώσει τον Δήμαρχο Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο, προκειμένου να μας προτείνει το ενδεικνυόμενο πρόσωπο».
Μπ.Μ.

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»