Όταν ο Τσίπρας συνάντησε τον Καμμένο στις διακοπές του στη Νίσυρο: «Εγώ ήμουν από τότε στην Αριστερά και σε θεωρούσα "μπούλη"»

Όταν ο Τσίπρας συνάντησε τον Καμμένο στις διακοπές του στη Νίσυρο: «Εγώ ήμουν από τότε στην Αριστερά και σε θεωρούσα "μπούλη"»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 484 ΦΟΡΕΣ

Ξάφνιασε τους πάντες ο Αλέξης Τσίπρας από την Νίσυρο, όταν δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θεωρούσε τον Πάνο Καμμένο «μπούλη», τουλάχιστον όταν ήταν φοιτητής. 

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε να μιλά στους νησιώτες ανακινώντας τις φοιτητικές του αναμνήσεις και περιγράφοντας πως είχε βρεθεί στο νησί τότε κάνοντας διακοπές «με σκηνή και σλίπινγκ μπαγκ» και πως είχε τότε συναντήσει τον «δεξιό πολιτευτή Πάνο Καμμένο» σε ένα τοπικό πανηγύρι.

«Εγώ ήμουν από τότε στην Αριστερά και σε θεωρούσα "μπούλη"», είπε ο πρωθυπουργός προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας».

Παρά τις σημαντικές διαφορές μας, με τον Πάνο Καμμένο έχουμε μια κοινή έγνοια και στόχο, θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά, διαβεβαίωσε πάντως ο πρωθυπουργός.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»