Τρομοκρατικό χτύπημα σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τρομοκρατικό χτύπημα σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τρομοκρατικό χτύπημα σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 508 ΦΟΡΕΣ

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ με πυροβόλο όπλο

Τρομοκρατικό χτύπημα με τους τρομοκράτες να θέλουν αίμα αστυνομικών. Το χτύπημα έγινε 18 λεπτά μετά τις έξι τα ξημερώματα στη Χαριλάου Τρικούπη και στο στόχαστρο μπήκαν οι άνδρες των ΜΑΤ που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.

Ο τρόπος δράσης των τρομοκρατών δείχνει ένα δολοφονικό χτύπημα που από καθαρή τύχη δεν στέρησε τη ζωή κανενός αστυνομικού.

Ένας από τους άνδρες των ΜΑΤ δεν στάθηκε όμως πολύ τυχερός αφού μια από τις βολίδες του τρομοκράτη τον χτύπησε στο μηρό, ενώ θραύσματα από τα τζάμια της κλούβας του προξένησαν εκδορές.

Ο νεαρός αστυνομικός μεταφέρθηκε από συναδέλφους του με περιπολικό στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Είναι προφανές ότι ο δράστης ή οι δράστες γνώριζαν την περιοχή αλλά και το ποιες είναι οι κινήσεις των αστυνομικών.

Γνώριζαν ότι στις έξι γίνεται αλλαγή φρουράς και οι άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονται ακροβολισμένοι στα πέριξ των γραφείων του ΠΑΣΟΚ αποσύρονται για κάποια λεπτά ώστε να γίνει η αλλαγή και να παραδώσουν στους συναδέλφους τους.

Αυτή την ώρα επέλεξαν ώστε να μπορέσουν να πλησιάσουν στο σημείο όπου σταθμεύει η κλούβα, μια ανάσα από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Ο δράστης απαρατήρητος έφτασε στη γωνία της Αραχόβης με τη Χαριλάου Τρικούπη, σημάδεψε στο πλέον ευάλωτο σημείο της κλούβας και πυροβόλησε τρεις φορές

Η βολή του ήταν ευθεία και είχε στόχο να σκοτώσει. Για τον λόγο αυτό και δεν επέλεξε τη βολή κατά ριπάς για να μην “κλωτσάει” το όπλο.

Οι δύο από τις βολίδες διαπέρασαν τα τζάμια, μια από αυτές φαίνεται ότι εποστρακίστηκε και χτύπησε τον αστυνομικό στο μηρό, η τρίτη βολίδα καρφώθηκε στο κάσωμα μιας κάβας που βρίσκεται πλάι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Ο δράστης είτε γιατί φοβήθηκε είτε γιατί το όπλο του έπαθε εμπλοκή ευτυχώς σταμάτησε να πυροβολεί και απομακρύνθηκε πριν οι αστυνομικοί προλάβουν να αντιδράσουν.

Όλα δείχνουν πάντως ότι ο δράστης είχε συνεργό ο οποίος πιθανότατα τον περίμενε με μηχανή ή αυτοκίνητο και μαζί απομακρύνθηκαν.

Αντίποινα για τη σύλληψη Ρούπα;

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έφτασαν άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Το ερώτημα τώρα είναι ποιος και γιατί έκανε το νέο χτύπημα εναντίον των αστυνομικών.

Είναι η οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών που έχει κάνει χρήση “καλάσνικοφ” στο παρελθόν;

Πηγή: Newsit.gr

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης από Μυτιλήνη: Η προσέγγιση Ελλάδας και Τουρκίας έχει απτά αποτελέσματα

Ενδοοικογενειακή βία: 831 συλλήψεις σε 1.496 περιστατικά το πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου

Γ. Νικητιάδης: Στις ευρωεκλογές ο λαός θα απαντήσει για το «καλάθι του νονού» κ. Σκρέκα

«Καλάθι των νονών»: Τι προβλέπει η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή

Μητσοτάκης: Ιδρύεται Ταμείο Απανθρακοποίησης για τα ελληνικά νησιά

Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ, ανακοινώθηκε και ο Μπελέρης -Μητσοτάκης: Στείλτε μήνυμα σταθερότητας

Γιάννης Φέρτης: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο μεγάλος ηθοποιός

Γ. Νικητιάδης: «Οι φιέστες της ΝΔ κατά της ακρίβειας γκρεμίζονται στα ταμεία των σούπερ μάρκετ»