Ανακοίνωση του ΚΚΕ Ν. Δωδεκανήσου για τις πρόσφατες δηλώσεις βουλευτών της κυβέρνησης

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Ν. Δωδεκανήσου για τις πρόσφατες δηλώσεις βουλευτών της κυβέρνησης

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Ν. Δωδεκανήσου για τις πρόσφατες δηλώσεις βουλευτών της κυβέρνησης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 128 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Ν. Δωδεκανήσου του ΚΚΕ αναφέρει:

Όσο η παρέμβαση του λαού δεν μπαίνει εμπόδιο στους σχεδιασμούς του κεφαλαίου και της πολιτικής του εξουσίας, τόσο το κόστος θα γίνεται όλο και πιο οδυνηρό.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση συνεχίζει να παραμυθιάζει τους νησιώτες για μια ανάπτυξη που θάρθει κάποτε και θα ωφεληθούν κι αυτοί ενώ από την άλλη, προχωρά ακάθεκτη σε μέτρα που συναποφασίζει είτε στα σαλόνια των Βρυξελλών, είτε στα στρατηγεία του ΝΑΤΟ.

Αυτό που σίγουρα μεθοδεύουν η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα είναι: η «κεκτημένη» εργασιακή ζούγκλα της ΕΕ, η φοροληστεία του λαού στο διηνεκές, η μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ.

Μας τους σερβίρουν σαν «εθνικούς στόχους». Είναι στόχοι της ντόπιας αστικής τάξης προκειμένου να περάσει ορμητικά σε ανάκαμψη την κερδοφορία της.

Στη καλοστημένη παγίδα των αυταπατών που σερβίρει η κυβέρνηση, που βυθίζουν τους νησιώτες και όλο το λαό ακόμη περισσότερο στη φτώχεια , την ανέχεια και την ανασφάλεια, το κίνημα πρέπει να απαντήσει με αντεπίθεση. Με σημαία τα δικά του συμφέροντα, τις δικές του ανάγκες να διεκδικήσει αναπλήρωση των τεράστιων απωλειών,ριζική ανατροπή αυτής της πολιτικής, απεγκλωβισμό της χώρας από τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa