Πέρασε στην «αντεπίθεση» ο ΑΕΡΑ

Πέρασε στην «αντεπίθεση» ο ΑΕΡΑ

Πέρασε στην «αντεπίθεση» ο ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Κέρδισε τον Άρη 3-1 στ’ Αφάντου και δείχνει έτοιμος για μια καλύτερη παρουσία από δω και πέρα

Συνέχεια στις νίκες του ΑΕΡΑ και στη βαθμολογική του άνοδο ώστε να μην έχει για πολύ ακόμη το άγχος του ενδεχόμενου να… μπλέξει σε περιπέτειες.

Προχθές στ’ Αφάντου κέρδισε 3-1 τον Άρη και έδειξε πως φέτος μπορεί πάλι να εκμεταλλευτεί τη δυνατή έδρα του, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Με την έναρξη του αγώνα ο ΑΕΡΑ θέλησε να πετύχει ένα τέρμα για να θέσει τις βάσεις μιας σημαντικής νίκης κι έτσι, στο 4’ ο Φιλλιπάκος εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Πλύγκου και άνοιξε το σκορ με πλασέ, για να γίνει το 2-0 μόλις τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Πλύγκος τροφοδότησε το Γαργάλη που την κατάλληλη στιγμή σούταρε εύστοχα.

Ο Άρης παρόλα αυτά, μπήκε στο παιχνίδι στο 37’ αφού ο Γκίκας σκόραρε με «βολίδα» από μακριά, φτάνοντας η μπάλα σ’ αυτόν μετά από σουτ του Τσελεπίδη που προηγήθηκε και απόκρουση των αμυντικών. Στο 40’ μάλιστα έφτασε κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Μάλλιου, αλλά ο Καλανδράνης απόκρουσε πολύ ωραία.

Αν και προσπάθησε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ στην επανάληψη ο Άρης, δεν τα κατάφερε, και το έργο του έγινε σαφώς δυσκολότερο από το 66’ και μετά λόγω της αποβολής του Τσελεπίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στο Δανά.

Μετά από ένα λεπτό μάλιστα ο ΑΕΡΑ οριστικοποίησε τη νίκη του, καθώς τη σέντρα του Πλύγκου αξιοποίησε ο Γαργάλης με καρφωτή κεφαλιά για το τελικό 3-1. Κάποια σουτ στο υπόλοιπο του αγώνα από το Μαρκόπουλο δεν είχαν τύχη με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Καλή ήταν η διαιτησία του Λάζαρου Δουλγέρη και των βοηθών του Καραγιάννη και Μπέκα.
Από τον ΑΕΡΑ ξεχώρισαν οι Πλύγκος, Γαργάλης και Φιλιππάκος ενώ από τον Άρη οι Γκίκας και Παρδαλός.

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Δανάς (80’ Δραγάτης), Ροκάι, Παπαβασιλείου, Γιαννακάκης, Γαργάλης, Μπαράι, Στεφανής (87’ Μίγγλης), Πλύγκος (70’ Τρουμπούνας), Φιλιππάκος.
Αρης: Φαρμακαλής, Κοτσίκος, Γιαννιού, Τσελεπίδης, Πατσιαούρας (61’ Μπαϊρακτάρης), Συμεωνίδης, Παρδαλός, Γκίκας, Μαγιόγλου, Θοδωρή (34’ Μάλλιος, 70’ λ.τρ. Κουτσουμπάρης), Μαρκόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!