Ικανοποίηση στην Κάλυμνο για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη

Ικανοποίηση στην Κάλυμνο  για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη

Ικανοποίηση στην Κάλυμνο για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 103 ΦΟΡΕΣ

Την ικανοποίησή της εκφράζει με δελτίο τύπου η ΔΟ Καλύμνου της ΝΔ , μετά το πέρας της επίσκεψης του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε Κω και Ψέριμο.

Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου:
«Την ικανοποίησή της εκφράζει η ΔΟ Καλύμνου της ΝΔ, μετά το πέρας της επίσκεψης του προέδρου της, Κυρ. Μητσοτάκη, σε Κω και Ψέριμο, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Τα μέλη της ΔΟ, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, βοήθησαν στην υλοποίηση της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος και εν δυνάμει πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυρ. Μητσοτάκη στην Ψέριμο, και αξιοποίησαν την εκεί παρουσία του, μεταφέροντάς του με αντικειμενικότητα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, όχι μόνο της Ψερίμου, αλλά και των νησιών μας γενικότερα, όπως επίσης και την αγωνία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή λόγω της παντελούς έλλειψης νησιωτικών πολιτικών.

Ο κ. Μητσοτάκης, αντιλαμβανόμενος απόλυτα τα όσα ειπώθηκαν, επισήμανε πόσο σημαντικό είναι η κεντρική πολιτική σκηνή να γνωρίζει τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι ακρίτες των νησιών μας επιλέγουν συνειδητά να ζουν και να φυλάσσουν τα σύνορά μας και υποσχέθηκε στα μέλη της ΔΟ της ΝΔ ότι θα είναι πάντα δίπλα μας και αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ακριτών μας.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όπου οι πολίτες της χώρας μας βιώνουν μια πρωτόγνωρη κρίση, την οποία επιβαρύνει ακόμη περισσότερο η κυβερνητική πολιτική, ο κ. Μητσοτάκης με την επίσκεψή του αυτή επιτυγχάνει να σπείρει και πάλι εμπόδια και αισιοδοξία στις καρδιές των πολιτών, με τη φυσική του παρουσία, την απλότητά του και το μεστό του λόγο, χωρίς υποσχέσεις.

Η ΔΟ Καλύμνου της ΝΔ ήταν παρούσα, βίωσε από κοντά τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στον κ. Μητσοτάκη οι κάτοικοι των νησιών μας, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για την επίσκεψη του προέδρου της και συνεχίζει να στηρίζει τον Κυρ. Μητσοτάκη και τη συμφωνία αλήθειας της ΝΔ με την κοινωνία, διότι είναι η μόνη εγγύηση για να απαλλαγεί η χώραμας από μια βλαπτική κυβέρνηση και να βγει σταδιακά από την κρίση.
Η ΔΟ Καλύμνου της ΝΔ».

Διαβάστε ακόμη

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Κάλυμνο

Λιμάνι εισόδου-εξόδου η Κάλυμνος έως και 31 Δεκεμβρίου 2024-Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου

Τα αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο, στην Κάλυμνο

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»

Τον συνέλαβαν για μία κλοπή και διαπίστωσαν ότι διέπραξε άλλες δύο!

Ο δήμος Καλυμνίων θα χορηγήσει 150 αρνιά σε άπορες οικογένειες για το Πάσχα