«Καμπανάκια» προς όλους στη Ρόδο

«Καμπανάκια» προς όλους στη Ρόδο

«Καμπανάκια» προς όλους στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Μεγαλύτερη προσπάθεια και σοβαρότητα ζήτησε χθες από τους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της Ρόδου και οι συνεργάτες του, με αφορμή την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό

Ελαφρυντικά μπορεί να υπάρχουν, δεδομένου πως τα προβλήματα ήταν αρκετά και οι νεοαποκτηθέντες δεν είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσουν στο βαθμό που μπορούν, ωστόσο ακόμα και έτσι, ο κόσμος της Ρόδου περίμενε μία καλύτερο εμφάνιση στο προχθεσινό ματς με τον Πανθηραϊκό, το οποίο έληξε στο στείρο 0-0.

Περισσότερα περίμενε και η διοίκηση, με τον πρόεδρο Αυγουστίνο Γιακάι, τον τεχνικό διευθυντή Σάκη Ναλμπάντη και το γενικό αρχηγό Κώστα Παπαστεργίου να δίνουν το «παρών» στα αποδυτήρια, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης και να ζητούν, μέσα από την αυστηρού ύφους ομιλία τους, μεγαλύτερη προσπάθεια και περισσότερη σοβαρότητα απ’ όλους.

Η Ρόδος καλείται να δείξει καλύτερο πρόσωπο αρχής γενομένης από το επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στην Κηφισιά. Τούτη τη φορά κι εκτός απροόπτου, ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης θα έχει στη διάθεσή του περισσότερες επιλογές, καθώς και οι Μανώλης Ευγενικός και Στέφανος Νικήτας αναμένεται να αποθεραπευτούν πλήρως, αλλά και οι «νέοι» της ομάδας Φράνκο Τορεζάνι, Χρήστος Κασαπάκης και Αντώνης Πιτταράς, θα έχουν «γράψει» στο ενεργητικό τους έναν αξιοπρεπή αριθμό προπονήσεων και θα είναι πιο έτοιμοι. Σημειώνεται, πως ο τελευταίος έμεινε τελικά εκτός της 18άδας του προχθεσινού αγώνα, δίνοντας τη θέση του στον ανέτοιμο Μανώλη Ευγενικό, καθώς την τελευταία στιγμή ανέβασε πυρετό. Ο Πιτταράς έμεινε και χθες στο κρεβάτι, ενώ σήμερα θα ξεκουραστεί έτσι κι αλλιώς, στο πλαίσιο του ρεπό που παραχωρήθηκε. Αύριο Τέταρτη τα «ελάφια» θα ιδρώσουν διπλά, καθώς έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Η γιορτή της Παρασκευής
Για τη μεγάλη γιορτή της ερχόμενης Παρασκευής, στην αίθουσα του «Ροδινιού», στο πλαίσιο της οποίας θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ανδρικής ομάδας, όπως και των ακαδημιών, προετοιμάζεται η διοίκηση της Ρόδου.
Στην εκδήλωση είναι καλεσμένοι όλοι οι φίλοι του συλλόγου, που θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μία όμορφη και ζεστή βραδιά.

Συλλυπητήριο στον Μάκη Ντουρουτλή
Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η διοίκηση της Ρόδου στο Μάκη Ντουρουτλή, για το χαμό συγγενικού του προσώπου:
«Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος στο άκουσμα του θανάτου συγγενικού προσώπου του για πολλά έτη διατελέσαντα προέδρου του συλλόγου Μάκη Ντουρουτλή συλλυπάται την οικογένειά του για τον απροσδόκητο χαμό της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους