Διέφυγε τον κίνδυνο ο Σταύρος Παπαβασιλείου

Διέφυγε τον κίνδυνο ο Σταύρος Παπαβασιλείου

Διέφυγε τον κίνδυνο ο Σταύρος Παπαβασιλείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 726 ΦΟΡΕΣ

Ο ποδοσφαιριστής του Πολύστρατου είχε σοβαρό τραυματισμό στα πλευρά στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Αθλέτικο στ’ Αφάντου κι έχασε τις αισθήσεις του

Καλά στην υγεία του είναι ο ποδοσφαιριστής του Πολύστρατου Σταύρος Παπαβασιλείου, που την περασμένη Κυριακή έκανε όλους όσοι ήταν στο γήπεδο Αφάντου για τον αγώνα με την Αθλέτικο να… ανησυχήσουν.

Στο 65’ της συγκεκριμένης συνάντησης, σε μια διεκδίκηση στον αέρα ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στα πλευρά κι ενώ έγινε αλλαγή, έχασε τις αισθήσεις του δέκα λεπτά αργότερα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο αγώνας να διακοπεί σε κείνο το σημείο από το διαιτητή Παπακωνσταντίνου, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό και να αποφασίσει πλέον η ΕΠΣΔ πότε θα παιχτούν τα τελευταία 15 λεπτά του, ενώ ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Έως εκείνο το λεπτό πάντως, η ομάδα από τα Λάερμα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Αφού πια ο ποδοσφαιριστής ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο, ο Πολύστρατος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον ιατρό του αγώνα, κο Χάστα που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πάνε όλα καλά:

«Το ΔΣ του Πολύστρατού θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον γιατρό κ. Χαστά ο οποίος στον αγώνα της ομάδας μας με την Αθλέτικο Αφάντου βοήθησε τα μέγιστα στον τραυματισμό του παίκτη μας Παπαβασιλείου Σταύρο, πηγαίνοντας μαζί του μέχρι το νοσοκομείο.

Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας και να επιστρέψει γερός και δυνατός».

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού