Θα εκποιηθούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στο νησί της Ρόδου

Θα εκποιηθούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στο νησί της Ρόδου

Θα εκποιηθούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στο νησί της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 877 ΦΟΡΕΣ

Την έγκριση της αποκεντρωμένης διοίκησης στην απόφαση της οικονομικής επιτροπής περιμένει ο δήμος Ρόδου για να προχωρήσει στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο που θα αναλάβει την εκποίηση των χαρακτηρισμένων εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο νησί της Ρόδου.

Το έργο θα αναλάβει για διάστημα ενός έτους η εταιρία «Γεώργιος Λαδάς & ΣΙΑ ΟΕ» η οποία θα έχει και την ευθύνη της περισυλλογής τους.
Σε αυτά περιλαμβάνονται τόσο οχήματα του δήμου Ρόδου τα οποία έχουν αποσυρθεί όσο και οχήματα ιδιωτών τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί.
Η σύμβαση θα περιλαμβάνει την εκποίηση 75 ΙΧ αυτοκινήτων για το κάθε ένα από τα οποία η εταιρία θα καταβάλλει στο δήμο το ποσό των 102 ευρώ.

Επίσης θα εκποιηθούν 5 μικρά φορτηγά κάτω των 3,5 τόνων προς 122 ευρώ το καθένα, 5 φορτηγά άνω των 3,5 τόνων προς 142 ευρώ το καθένα και 5 δίκυκλα-τρίκυκλα προς 32 ευρώ το καθένα.
Από την εκποίηση των ΙΧ αυτοκινήτων ο δήμος Ρόδου θα εισπράξει 7.650 ευρώ από τα μικρά φορτηγά 610 ευρώ, από τα μεγάλα φορτηγά 710 ευρώ και από τα δίκυκλα-τρίκυκλα 32 ευρώ. Συνολικά ο δήμος σύμφωνα με τη σύμβαση θα εισπράξει το ποσό των 9.130 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Σε 160 ανέρχονται μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection