Καταγγέλλουν το κλειστό αγροτικό ιατρείο στ' Αφάντου

Καταγγέλλουν το κλειστό αγροτικό ιατρείο στ' Αφάντου

Καταγγέλλουν το κλειστό αγροτικό ιατρείο στ' Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1739 ΦΟΡΕΣ

Έντονη διαμαρτυρία στην ΔΥΠΕ του προέδρου της κοινότητας

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου κ. Μανώλης Λόγγος προς την αρμόδια ΔΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου, καταγγέλλοντας το γεγονός ότι το αγροτικό ιατρείο της περιοχής παραμένει κλειστό, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς. Την επιστολή παράλληλα κοινοποιεί στον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, καθώς και στους βουλευτές Δωδεκανήσου.

Μάλιστα καταγγέλλει τους δύο ιατρούς που υπηρετούν εκεί, καθώς όπως αναφέρει είτε απουσιάζουν μονίμως σε άδεια, είτε έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά.
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του κ. Λόγγου:

“Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου του Δήμου Ρόδου Νομού Δωδ/σού με την παρούσα επιστολή εκφράζουν της αγανάκτηση τους και διαμαρτύρονται έντονα για τον τρόπο λειτουργίας του Αγροτικού Ιατρείου Αφάντου.

Συγκεκριμένα:
Η 1η ιατρός συνεχώς βρίσκεται σε άδεια με αποτέλεσμα το ιατρείο να είναι κλειστό – κλειδωμένο με συνέπεια να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιο άλλο ιατρό. (το κλειδί το έχει η ίδια η Ιατρός η οποία κατά δήλωση του κ. Μαγκαφάκη παρά τις συνεχείς οχλήσεις του δεν το έχει παραδώσει).

Ο 2ος ιατρός παρουσιάζει ανάρμοστη συμπεριφορά, καθυστερεί αδικαιολόγητα στη συνταγογράφηση και κυρίως μετά τις 14:00 άσχετα εάν οι πολίτες περιμένουν περισσότερο από μια ώρα τους διώχνει με το πρόσχημα ότι δεν προλαβαίνει.

Αρκετές φορές το Ιατρείο γενικά παραμένει κλειστό χωρίς να ανακοινώνεται πουθενά ότι για κάποιους λόγους δεν θα λειτουργήσει με συνέπεια οι πολίτες να περιμένουν άδικα μέσα στο κρύο και τη βροχή.

Επιπλέον συχνά οι ιατροί επικαλούνται δυσλειτουργία του Internet και βλάβης των εκτυπωτών. Αυτό θα πρέπει να ερευνηθεί κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σας επισημαίνω επίσης ότι έχω προμηθεύσει στο δημοτικό Ιατρείο ένα υπολογιστή και ένα εκτυπωτή με δικά μου έξοδα και όποτε παραστεί ανάγκη τους προμηθεύω αναλώσιμα υλικά (μελάνι, χαρτί Α4 κ.λ.π).
Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου
Εμμανουήλ Λόγγος”

Διαβάστε ακόμη

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου