Επιστροφή Φαρμακίδη και νέα φιλοσοφία στον Άρη Αρχαγγέλου

Επιστροφή Φαρμακίδη και νέα φιλοσοφία στον Άρη Αρχαγγέλου

Επιστροφή Φαρμακίδη και νέα φιλοσοφία στον Άρη Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Στον προπονητή, που τον οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου Δωδεκανήσου το 2012, εμπιστεύτηκαν οι «κιτρινόμαυροι»

Σε αλλαγή του τρόπου, με τον οποίο πορευόταν μέχρι σήμερα, μεταφράζεται για τον Άρη η επιστροφή στη θέση του προπονητή του, του Στάθη Φαρμακίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός, με τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου πανηγύρισαν την τελευταία μεγάλη επιτυχία τους, την κατάκτηση του κυπέλλου Δωδεκανήσου την περίοδο 2011-2012, είναι από χθες και επισήμως ο διάδοχος του Γιώργου Σταυριανού στην τεχνική ηγεσία, με τη διοίκηση να τον καλωσορίζει μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το διπλωματούχο προπονητή UEFA A’ Ευστάθιο Φαρμακίδη. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Στάθης Φαρμακίδης αναλαμβάνει να «τρέξει» ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, το οποίο θα «ακουμπήσει» σε μία νέα προσπάθεια της διοίκησης να αναδιοργανώσει το σύλλογο μέσα από τη συσπείρωση της τοπικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας, την επανίδρυση των τμημάτων υποδομών και τη σταδιακή ανάδειξη και αξιοποίηση των ντόπιων ποδοσφαιριστών.

Ο Στάθης Φαρμακίδης παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Μαλώνας και ακολούθως τους προπόνησε για πρώτη φορά, έχοντας στο πλευρό του, σε ρόλο βοηθού προπονητή, όχι μόνο τον Βασίλη Φαρμακαλή, αλλά και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Άρη Σταύρο Μαγιόγλου, ο οποίος εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή