Μεγάλη νίκη του Ποσειδώνα στην Κάρπαθο

Μεγάλη νίκη του Ποσειδώνα στην Κάρπαθο

Μεγάλη νίκη του Ποσειδώνα στην Κάρπαθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 265 ΦΟΡΕΣ

Πήρε τους πολύτιμους βαθμούς με το 4-3 απέναντι στον αξιόλογο και φέτος Αντίμαχο χθες και συνεχίζει περισσότερο αισιόδοξα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας

Κάρπαθος
Τεράστιας σημασίας νίκη με 4-3 για τον Ποσειδώνα χθες στην Κάρπαθο όπου αντιμετώπισε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας τον Αντίμαχο.


Οι γηπεδούχοι μόλις στο 8’ προηγήθηκαν με σουτ του Φράγκου ενώ ο ίδιος παίκτης στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 54’ έκανε το 2-0. Με μια αντεπίθεση… διαρκείας κατάφερε αρχικώς να μειώσει ο Αντίμαχος στο 60’ χάρις σε σουτ του Καράλιαμη, ενώ με… βολίδα του Χατζησουλεϊμάν στο 67’ έγινε το 2-2.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Μανώλη Σπανού να σκοράρει για τον Ποσειδώνα, κατ’ αρχάς στο 69’ και ξανά στο 71’, αλλά οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι που κέρδισε σε ανατροπή του ο Μπεκιρλάρι και εκτέλεσε ο Πης μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 75’.

Αυτό το 4-3 ωστόσο, έμεινε ως το τέλος κι έτσι ο Ποσειδώνας πανηγύρισε μια νίκη που του δίνει τεράστια βαθμολογική ανάσα ενόψει των επόμενων σημαντικών αγώνων στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Παπαβασιλείου με βοηθούς τη Βασιλείου και τον Κούτση.

Ποσειδών: Γαλάνης, Νασόπουλος, Καζηλιέρης Α. , Σπανός Ι., Κούτολο, Καουκάκης, Καραλής (89’ Βέργος) ,Τσιαβέλης Ν. Φράγκος (85' Χριστόπουλος), Σπανός Μ., Τσιπιζίδης.

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης, Καράλιαμης, Ζιώγας, Σωτίρι, Θωνιάτης, Μποϊλής, Χατζησουλεϊμάν, Συνεσίου, Μπεκιρλάρι, Πης.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή