Μια ζεστή εκδήλωση του ιδρύματος Σταματίου

Μια ζεστή εκδήλωση  του ιδρύματος Σταματίου

Μια ζεστή εκδήλωση του ιδρύματος Σταματίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 876 ΦΟΡΕΣ

Παρουσία εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων αλλά και αρκετών υποτρόφων και των οικογενειών τους, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του Ιδρύματος Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου.

Η εκδήλωση έγινε το περασμένο Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του Ιδρύματος Σταματίου (Γρηγορίου Λαμπράκη 12-14) όπου πραγματικά η προσέλευση του κόσμου είχε δημιουργήσει το αδιαχώρητο.


Τους συμμετέχοντες υποδέχτηκε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος κ. Μάνος Κόκκινος ο οποίος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε και στο έργο που επιτελείται, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν η Εντεταλμένη Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαρούλα Γιασιράνη και ο Αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Σάββας Διακοσταματίου.

Αμέσως μετά, μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου υπό την διεύθυνση του μαέστρου – καθηγητή τους Μιχάλη Καλαεντζή ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών κάνοντας τον κόσμο να σιγοτραγουδήσει μαζί τους!

Τα παιδιά κέρδισαν επάξια το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ η όλη εκδήλωση αποθανατίστηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Εικαστικού Εργαστηρίου Φωτογραφίας του Ιδρύματος Σταματίου υπό την καθοδήγηση του επαγγελματία φωτογράφου και σκηνοθέτη ΜΑΚΟΥ.

Διαβάστε ακόμη

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern

Από το Νεστορίδειο της Ρόδου στα βήματα του Ελ Γκρέκο

Γιορτή ποίησης στο 1ο ΔΣ Κρεμαστής

Oλοκλήρωση επιμορφωτικής δράσης για τη διαχείριση παιδιών με Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής ή /και Υπερκινητικότητας - ΔΕΠΥ

Επίσκεψη του Πειραματικού Γυμνασίου στο Εργαστήριο Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Διαδικτυακή επιμόρφωση σήμερα το απόγευμα από το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο