Εξήμισυ τόνους νοσοκομειακό εξοπλισμό παρέδωσε ο σύλλογος Αγία Μαρίνα Παραδεισίου

Εξήμισυ τόνους νοσοκομειακό εξοπλισμό παρέδωσε ο σύλλογος Αγία Μαρίνα Παραδεισίου

Εξήμισυ τόνους νοσοκομειακό εξοπλισμό παρέδωσε ο σύλλογος Αγία Μαρίνα Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1162 ΦΟΡΕΣ

Στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς

Ο φιλανθρωπικός και πολιτιστικός σύλλογος Παραδεισίου- Αγία Μαρίνα, δεν θα μπορούσε τις άγιες μέρες ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ να μην είναι δίπλα στους γέροντες, και μάλιστα με ειδικές ανάγκες, του ιδρύματος ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΙΛΚΙΣ, αντίστοιχο με το δικό μας ίδρυμα Κολυμπίων.

Παραδώσαμε, αναφέρει η πρόεδρος του συλλόγου κα. Αναστασία Σταυριανού - Γεωργιάδη, στον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Βεργίδη εξήμισυ (6.5) τόννους νοσοκομειακό εξοπλισμό και είδη υγιεινής για τους γέροντες με ειδικές ανάγκες του ιδρύματος ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΙΛΚΙΣ.

Παραδώσαμε Ηλεκτρικά νοσοκομειακά κρεβάτια, βοηθήματα για το σήκωμα των ασθενών, ειδικά τροχήλατα φορεία-κρεβάτια για το μπάνιο βαρέων περιστατικών, αναπηρικά καρότσια- τροχήλατα πι, μπαστούνια- πατερίτσες, ειδικές καρέκλες αναπήρων για την τουαλέτα, ειδικές καρέκλες αναπήρων για το μπάνιο, ενάμισυ τόννο είδη προσωπικής υγιεινής (πάμπερς ηλικωμένων) και 800 κιλά για παιδιά.

Είμαστε ευτυχείς επειδή για άλλη μία φορά που βάλαμε στόχους τους πετύχαμε, άλλη μία φορά προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε και μπορώ να πω ότι ξεπεράσαμε τον εαυτό μας.

Ο κάθε αγώνας που δίνεται για να είναι αποτελεσματικός χρειάζεται τη στήριξη της Τοπικής Κοινωνίας.

Αυτή είναι δεδομένη και αποδεικνύεται όταν την ζητούμε.

Η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη που υπάρχει στην τοπική μας Κοινωνία είναι μεγάλη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας για την ευγενική τους παρουσία όπου χρειάζεται.

Η προσφορά σας δεν αποτελεί πράξη η οποία πηγάζει από υποχρέωση ούτε από καταναγκασμό.

Στηρίζεται απλά και μόνο στην επιθυμία που έχετε να προσφέρετε.

Η προσφορά σας είναι αρωγός στο Κοινωνικό μας έργο. Εσείς προσφέρετε γιατί έτσι γίνεσθε χρήσιμοι και σας κάνει ευτυχισμένους.

Όλοι μαζί θα πρέπει να προσφέρουμε για να βγούμε από την κρίση που περνά ο τόπος μας και να βάλουμε στόχους και προτεραιότητες, θυσιάζοντας καμιά φορά και τον ελεύθερο χρόνο μας.

Η Ρόδος είναι μοναδική και είμαστε τυχεροί που ζούμε σένα νησί τόσο ζηλευτό, που βρέχει χρυσή βροχή,όπως αναφέρει ο ΄Ομηρος και, που όλοι θέλουν να το επισκέφθούν.

Μα πάνω από την Ρόδο ξεχωρίζουν οι άνθρωποί της.

Γι’ αυτό αγκαλιάζουμε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα τις ακριτικές περιοχές,που στενάζουν από την κρίση. Θέλουμε να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της Ρόδου και να τους βεβαιώσουμε ότι στις κρίσιμες στιγμές είμαστε δίπλα τους.

Τα ΜΜΕ στο Κιλκίς μας ονομάζουν - ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ- ΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.΄Ισως δεν μπορούσαν να φαντασθούν ότι από το άλλο άκρο της Ελλάδος, θα έφθαναν 6,5 τόννοι νοσοκομειακός εξοπλισμός για τους πάσχοντες γέροντες της περιοχής. Η Ρόδος δεν είναι μόνο Τουριστική, είναι και πολύ ανθρώπινη.

Ευχαριστούμε τα Σουηδικά Νοσοκομεία και τους Σουηδούς ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ φίλους μας για τις μεγάλες παροχές.

Ευχαριστούμε τους δικούς μας ανθρώπους, τους χορηγούς μας, την ATTIKA GROUP - THN BLUE STAR FERRIES, THN TSIRIKOS TRANSPORT, που είναι τόσο δίπλα μας και ενθαρρύνουν τις προσπάθειές μας και μας βεβαιώνουν ότι δεν είμαστε μόνοι μας.

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου