Καταγγέλλει την Ένωση Ξενοδόχων το σωματείο των ξεν/λων

Καταγγέλλει την Ένωση Ξενοδόχων το σωματείο των ξεν/λων

Καταγγέλλει την Ένωση Ξενοδόχων το σωματείο των ξεν/λων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 425 ΦΟΡΕΣ

Για την στάση της στο θέμα της τοπικής σύμβασης εργασίας

Την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του, το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, επειδή αρνείται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την υπογραφή νέας τοπικής σύμβασης εργασίας.

Σε ανακοίνωση του σωματείου, αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:
“Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου οφείλει να ενημερώσει όλα του τα μέλη ότι, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις με εξώδικα και όχι μόνο προς την Ένωση Ξενοδόχων αλλά και τον Πρόεδρο της κ. Καμπουράκη Αντ. με σκοπό να βρεθεί λύση για την ανανέωσή της Τοπικής ΣΣΕ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου (η οποία έληξε 31/12/2016), ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, με διάφορα κόλπα που μόνο ο ίδιος γνωρίζει αρνείται να έρθει σε συνάντηση με το Σωματείο μας.

Αυτή η στάση αποδεικνύει περίτρανα ότι η Ένωση Ξενοδόχων δεν έχει καμία πρόθεση ούτε να συναντηθεί αλλά ούτε να έρθει σε συμφωνία με το Σωματείο μας για υπογραφή Τοπικής ΣΣΕ.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων γνωρίζει πολύ καλά ότι με τα τελευταία μνημόνια οι εργαζόμενοι έχουν γονατίσει μισθολογικά και δεν αντέχουν τα όποια παιχνίδια θέλει ο ίδιος να παίξει με την παρέα του. Ο κ. Καμπουράκης είναι γνωστός για τα Νεοδημοκρατικά του αισθήματα και ενώ θέλει να παίξει παιχνιδάκια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ουσία οι μόνοι που πλήττονται είναι οι εργαζόμενοι του νησιού μας.

Να είστε σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια, θα αντιδράσουν και μάλιστα δυναμικά. Αυτό το τελευταίο κομμάτι ψωμί που απέμεινε στο τραπέζι τους ώστε να ζήσουν αξιοπρεπώς θα το διεκδικήσουν με όλη την δύναμη της ψυχής τους

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!
Για τη Διοίκηση
Ο πρόεδρος
Θανάσης Σταμούλης
Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Καντής”

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη