Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 66 ΦΟΡΕΣ

Μετά και τις απολογίες βάσει των αναγραφομένων στα φύλλα αγώνων, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ
• ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ 04/01 (11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Επιβάλλει στο Σωματείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠ.» την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ.
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α ΙΩΑΝΝΗ ΒΙΤΩΡΗ-ΠΡΟΕΔΡΟ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες

• ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΡΟΔΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛ. 08/01 (9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Επιβάλλει στο Σωματείο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛ», την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο τριάντα (30) ευρώ.
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΓΕΛΛΟ πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για δύο (2) αγωνιστικές.

• Α.Σ ΔΙΓΕΝΗΣ-Α.Σ ΤΗΛΟΣ 09/01 (8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Επιβάλλει στο Σωματείο «Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ», την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ (υπότροπος)

• ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ - ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ 15/01 (10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Η Πειθαρχική επιτροπή σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. «ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ-ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΥ» της 15/01/2017 από τον διαιτητή, δέχεται ότι ορθώς διεκόπη στο 75’ λεπτό ο ως άνω αγώνας, διότι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ι.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ποδ/στη του «ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΥ» και την μετάβαση του στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με ασθενοφόρο με την συνοδεία του Ιατρού του αγώνος κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΣΤΑ, δεν υπήρχε Ιατρός στο γήπεδο Αφάντου (Χωρίς την ευθύνη της γηπεδούχου ομάδος) και δεν μπορούσε να συνεχισθεί ο ως άνω ο αγώνας.

Παραπέμπει το Φ.Α. στην επιτροπή πρωταθλήματος για επανορισμό για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή. (αριθμός τερμάτων, αριθμός ποδ/στων). (Άρθρο 21’ παρ ε’ του Κ.Α.Π.)

Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 20/02/2017.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας