Σε μία ώρα χάλασε το νέο πεζοδρόμιο στη Ρόδο!

Σε μία ώρα χάλασε το νέο πεζοδρόμιο στη Ρόδο!

Σε μία ώρα χάλασε το νέο πεζοδρόμιο στη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3081 ΦΟΡΕΣ

Στο λιμάνι της Ακαντιάς

Δεν πίστευε στα μάτια του ο επόπτης των πεζοδρομίων που κατασκευάζονται στο λιμάνι της Ακαντιάς, όταν επιστρέφοντας μία ώρα αφότου είχε φύγει, διαπίστωσε πως το έργο είχε υποστεί ζημιά!

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 21 Ιανουαρίου, πρώτη ημέρα κατά την οποία ο συνεργείο γνωστού εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο, άρχισε να κατασκευάζει μέρος των πεζοδρομίων στο λιμάνι της Ακαντιάς.


Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο έργο υποδομής που γίνεται στο εν λόγο λιμάνι και ο εργολάβος ξεκίνησε με την κατασκευή των πρώτων 40 μέτρων, τα οποία και θα ελέγχονταν από το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου.

Περίπου στις 5 το απόγευμα, όπως καταγγέλθηκε στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» ολοκληρώθηκε η ρίψη του τσιμέντου οπότε και αναχώρησαν από το σημείο τα συνεργεία. Μία ώρα αργότερα επέστρεψε ο επόπτης του έργου και έκπληκτος είδε πατημασιές σκύλου αλλά και δύο ζευγάρια παπούτσια να έχουν περπατήσει σε όλο το μήκος του «φρέσκου» πεζοδρομίου!


Καθώς το τσιμέντο δεν είχε ακόμη «σφίξει» οι πατημασιές έμειναν επάνω στα πεζοδρόμια!
Έκπληκτοι ο επόπτης αλλά και ο εργολάβος του έργου δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως θα μπορούσε κάποιος ασυνείδητα να το κάνει αυτό και να καταστρέψει αυτό που θα το βλέπουν εκατοντάδες επισκέπτες!

Οι εργασίες των πεζοδρομίων συνεχίζονται και οι αρμόδιοι του έργου ευελπιστούν αυτή τη φορά, σκύλοι και άνθρωποι να περπατήσουν … κάτω από τα πεζοδρόμια, έως ότου το τσιμέντο από αυτά «στεγνώσει»!

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο