Παγκόσμια λάμψη στην πίτα του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Παγκόσμια λάμψη στην πίτα του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Παγκόσμια λάμψη στην πίτα του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 328 ΦΟΡΕΣ

Η Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μούρερ μαζί με τις Νικόλ Κυριακοπούλου, Μαρία Γάτου και Ράνια Ρεμπούλη έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην κυριακάτικη εκδήλωση

Κάθε χρόνο ανεβαίνει όχι μόνο στην πανελλήνια κατάταξη του ΣΕΓΑΣ αλλά και στην εκτίμηση του φίλαθλου κοινού. Ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 δείχνει πως βρίσκεται ανάμεσα στους σημαντικότερους συλλόγους της χώρας μας χάρις στις μελετημένες κινήσεις του και στο επιτυχημένο αναπτυξιακό πλάνο της τελευταίας εξαετίας.

Εκτός από τους αναπτυξιακούς αγώνες στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» το περασμένο σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της 6ης Χειμερινής Συνάντησης Κλασικού Αθλητισμού, διοργάνωσε την Κυριακή στην αίθουσα «Βεργίνα» στο Φαληράκι την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του. Σ’ όλες τις εκδηλώσεις παρούσα ήταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο επί κοντώ από τη Βραζιλία Φαμπιάνα Μούρερ, που ήρθε από τη Λατινική Αμερική στη χώρα μας αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση μαζί με τον προπονητή της. Παρούσες ήταν επίσης η Νικόλ Κυριακοπούλου με το σύζυγο της, η Μαρία Γάτου με τον προπονητή της και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου, Ράνια Ρεμπούλη.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης αρκετοί αθλητές-αθλήτριες, παράγοντες και προπονητές άλλων συλλόγων ως δείγμα αναγνώρισης της όλης προσπάθειας του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο πατέρας Μιχαήλ. Ο Σπύρος Ράμμος ως πρόεδρος στάθηκε στη συμβολή όλου του ΔΣ καθώς και των προπονητών για τις διακρίσεις και ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν για να συνεχιστεί αυτό το μικρό… θαύμα στο νησί μας.
Σε ενότητες ό, τι ξεχώρισε στην εκδήλωση του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009:

Η έκπληξη της Φαμπιάνα Μούρερ
Η Φαμπιάνα Μούρερ δέχτηκε την πρόσκληση της φίλης της, Νικόλ Κυριακοπούλου και με χαρά ταξίδεψε από τη Βραζιλία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009. Δήλωσε ενθουσιασμένη από την υποδοχή στη Ρόδο και την αναγνωρισμένη δουλειά των ανθρώπων στο σύλλογο, αφού έχει ταξιδέψει σε αρκετά μέρη του κόσμου και γνωρίζει τι γίνεται για την ανάδειξη των πρωταθλητών. Με τη σειρά της η Νικόλ Κυριακοπούλου κάνοντας χιούμορ ανέφερε πως όταν έστειλε το μήνυμα-πρόσκληση στη Φαμπιάνα Μούρερ, η Βραζιλιάνα πρωταθλήτρια νόμιζε πως είχε γίνει κάποιο… λάθος. Παρόλα αυτά, όταν έμαθε για τη δουλειά στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και τον «πυρήνα» αυτόν των πρωταθλητών, δέχτηκε να έρθει στο νησί μας.

Οι επίσημοι
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θωμάς Σωτρίλλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Τσοπανάκης, η Πετρούλα Αποστολάκη ως διευθύντρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, οι αντιδήμαρχοι Σάββας Διακοσταματίου, Αγαπητός Πάλλας, Τέρης Χατζηιωάννου, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σέργιος Αϊβάζης και ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Σορωνής Αντώνης Σαββάκης. Στην εκδήλωση επίσης βρέθηκε ο πρώην βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης και ο πρώην δήμαρχος Καμείρου Στέφανος Δημητράς. Τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ Μιχάλης Παυλούς, ενώ από την ΕΑΣ εκεί ήταν ο πρόεδρος Βασίλης Ζήκας και ο τεχνικός σύμβουλος Σάββας Διακονικόλας. Ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς του στίβου στο νησί σε σημαντικές εκδηλώσεις, η Adidas Ρόδου εκπροσωπήθηκε από τον επιχειρηματία Θάνο Χατζηστρατή.

Οι προπονητές
Ο ΑΓΕΣ Κάμειρος διαθέτει μερικούς από τους σημαντικότερους προπονητές στίβου πανελλαδικά, γι’ αυτό και τιμήθηκαν στην εκδήλωση. Αυτοί είναι οι Σταμάτης Μάγος, Φώτης Κουμεντής, Στάθης Παπαστάμος, Μαρία Παρδαλού, Φιλήμονας Μιχαλάκης, Κώστας Τσαταλός και Ελένη Κατζίδου. Τη νέα περίοδο πια σκοπός είναι να συνεχιστεί η ανάδειξη πανελληνιονικών και να ενταχθούν περισσότερα παιδιά στις εθνικές μας ομάδες για τις διεθνείς συναντήσεις.

Τα βίντεο
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, προβλήθηκαν βίντεο με επιμέλεια και μεράκι από τους ανθρώπους του συλλόγου ενώ έκπληξη αποτέλεσε ο μαγνητοσκοπημένος χαιρετισμός του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου. Τα βίντεο αφορούσαν το ξεκίνημα και τη συνέχεια γεμάτη επιτυχίες του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 , τους προπονητές, τη Φαμπιάνα Μούρερ, τη Νικόλ Κυριακοπούλου και τη Ράνια Ρεμπούλή.

Οι βραβευθέντες
Ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 τίμησε τους αθλητές και τις αθλήτριές του με διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα του 2016 και συγκεκριμένα όλους όσοι είχαν πάρει από 1η έως και 8η θέση. Συγκεκριμένα, βραβεία παρέλαβαν οι: Αλέξανδρος Παθιάκης, Εμμανουέλα Σταυρουλλάκη, Σωτήρης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Πανσεληνάς, Μαρία Γιορδαμνή, Ραφαέλα Γκάμμις, Αντώνης Καραμανώλης, Φωτεινή Μάγου, Νεφέλη Ράμμου, Ντενίσα Μπαλλα, Αντώνης Αναστασιάδης, Άγγελος Πανσεληνάς, Γιώργος Εργάς, Νίκη Ράμμου, Κώστας Καμπάνης, Ευθύμιος Καραγιώργος, Δημήτρης Καραγιάννης, Μαρία Γάτου, Καλλιόπη Σκαρπέτη, Σάββας Ρούσσος, Ηλίας Τοτολίδης, Άγγελος Παπαγρηγορίου.

Ειδική βράβευση υπήρξε για τη μεταγραφή του συλλόγου Ράνια Ρεμπούλη, ενώ η έγκυος Νικόλ Κυριακοπούλου παρέλαβε ένα μωρουδιακό φορμάκι έκπληξη με το… σήμα του συλλόγου. Ξεχωριστή βράβευση έλαβαν από τις μικρές κατηγορίες όσοι ξεχώρισαν, σύμφωνα με την κρίση των προπονητών κι αυτοί ήταν οι Γεώργιος Τρικοίλης στους παμπαίδες β’, Αικατερίνη Βαλσαμίδη στις παγκορασίδες β’, Άγγελος Παπαγρηγορίου στους παμπαίδες α’ και Νίκη Ράμμου στις παγκορασίδες β’.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης