«Διαζύγιο» με Πάτα και αναζήτηση ηρεμίας στον Αστέρα Μασσάρων

«Διαζύγιο» με Πάτα και αναζήτηση ηρεμίας στον Αστέρα Μασσάρων

«Διαζύγιο» με Πάτα και αναζήτηση ηρεμίας στον Αστέρα Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 179 ΦΟΡΕΣ

Στον Γιώργο Τριχιά στρέφει το βλέμμα της η ομάδα, που ψάχνει για ψυχολογία και καθαρό μυαλό

Με τον Τηλέμαχο Πάτα κλείνει λογικά για τον Αστέρα Μασσάρων ο κύκλος των αποχωρήσεων ορισμένων έμπειρων ποδοσφαιριστών, που είχαν αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι με την προσδοκία να κάνουν τη διαφορά (π.χ. Μπαούρης, Λερογιάννης, Καρπαθάκης, Θεοδωρακόπουλος).

Το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Ψίνθου (2-2) ήταν και το τελευταίο του 29χρονου επιθετικού με τη φανέλα του Αστέρα, καθώς λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωσή του οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση των Μασσαρενών ευχαριστεί τον Πάττα για τη μέχρι σήμερα προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Μασσαρενοί είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς άλλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους, εκτός κι αν ευδοκιμήσει η επαφή την οποία αναμένεται να επιδιώξουν με τον έμπειρο επιθετικό Γιώργο Τριχιά, που αποδεσμεύτηκε προ ημερών από τον ΑΕΡΑ.

Η εξίσου σημαντική «μεταγραφή» για την οποία ψάχνουν λέγεται…ηρεμία, που τους λείπει εδώ και κάμποσες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα η ομάδα, που με άλλους στόχους ξεκίνησε, να έχει φτάσει στο σημείο να «φλερτάρει» επικίνδυνα με τη γραμμή του υποβιβασμού.

Οι προπονήσεις της εβδομάδας ξεκίνησαν με μοναδική απουσία αυτή του στρατευμένου Νίκου Δημητριάδη και οι πάντες στον Αστέρα πιστεύουν πως το επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου θα σημάνει τη βαθμολογική αντεπίθεση της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Η δωδεκανησιακή αποστολή για το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου

Συνεργασία του Κένταυρου με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας για την ανάπτυξη στη Ρόδο

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Πιθανό να ανέβει και τρίτη ομάδα

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού