Κωνσταντίνος Παπαδάκης: Ο μικρός …μεγάλωσε

Κωνσταντίνος Παπαδάκης: Ο μικρός …μεγάλωσε

Κωνσταντίνος Παπαδάκης: Ο μικρός …μεγάλωσε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Σημαντικό κέρδος για τον Κολοσσό H Hotels (και) η εμφάνιση του Παπαδάκη

Εντάξει, η νίκη του Κολοσσού H Hotels στο Ρέθυμνο με 83-77 είναι από μόνη της ένα θέμα που χρήζει ανάλυσης και σχολιασμού.

Για το πώς έκανε «ρουά ματ» ο Λυκογιάννης και σταμάτησε κάθε προσπάθεια στο (αγαπημένο) τρανζίσιον των γηπεδούχων, για το πώς κράτησαν οι «θαλασσί» τη συγκέντρωσή τους από την αρχή ως το τέλος και πολλά πολλά ακόμα.

Είναι ακόμη τα ρεκόρ, ομαδικά και ατομικά, είναι η παράδοση που «έσπασε», είναι και οι πιθανότητες για εξάδα που πλέον γίνονται …χειροπιαστές. Όταν, όμως, ένα παιδί 18 χρόνων μπαίνει στο παρκέ σε πολύ κρίσιμο σημείο και παίρνει προσπάθειες που καθορίζουν την εξέλιξη, αυτό είναι και το σημείο αναφοράς του παιχνιδιού. Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης μπορεί να έχει πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στην Α1 εδώ και μήνες αλλά το περασμένο Σάββατο …μεγάλωσε.

Ο Παπαδάκης μπήκε στο γκρουπ των πιτσιρικάδων που έχουν «ανδρωθεί» στον Κολοσσό. Του έδωσε την ευκαιρία ο προπονητής του κι αυτός «την άρπαξε από τα μαλλιά». Καταρχάς, το πρώτο «μπράβο» πάει στον Λυκογιάννη. Έδειξε εμπιστοσύνη στον μικρό σε ένα «καυτό» ντέρμπι και όχι σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό που η διαφορά μπορεί και να ήταν εδραιωμένη στους 20 πόντους. Εδώ ακριβώς είναι και η αντίθεση με την εμφάνιση του Τσαλμπούρη της ΑΕΚ που επίσης ξεχώρισε αυτό το Σαβ/κο.

Αυτό που μένει να δούμε είναι η διάρκεια και η σταθερότητα στην απόδοση του Παπαδάκη, όσο του δίνει ευκαιρίες ο Λυκογιάννης. Είναι κάτι που εξαρτάται κυρίως από τον ίδιο, από το πόσο σκληρά θα συνεχίσει να δουλεύει και πόσο πιστά θα τηρεί τις οδηγίες του προπονητή του. Το αν θα κρατήσει χαμηλούς τόνους, είναι επίσης κάτι που εξαρτάται από αυτόν. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, πάντως, ήταν αρκετά μετριόφρων.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο