Απάντηση του Λιμενικού Ταμείου στον Ηλία Ζωγραφίδη για τον μόλο του Διαφανίου

Απάντηση του Λιμενικού Ταμείου στον Ηλία Ζωγραφίδη για τον μόλο του Διαφανίου

Απάντηση του Λιμενικού Ταμείου στον Ηλία Ζωγραφίδη για τον μόλο του Διαφανίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 660 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδεκανήσου στον αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας Νοτίου Αιγαίου κ. Ηλία Ζωγραφίδη, για τον μόλο του Διαφανίου στην Κάρπαθο αναφέρει:

Σε απάντηση της από 26-01-17 επιστολής σας με την οποία μας ενημερώνετε σχετικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν στον μόλο Διαφανίου Καρπάθου από την πρόσφατη κακοκαιρία στις 24-01-17 σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Η Υπηρεσίας μας ενημερώθηκε αμέσως και αρμοδίως και από το Λιμενικό Σταθμό Διαφανίου και από τον Δήμο Καρπάθου για την ζημιά που προκλήθηκε μετά την κακοκαιρία της 24-1-2017 και ήδη κλιμάκιο των τεχνικών της Υπηρεσίας έχει επιληφθεί του θέματος της αποκατάστασης του μόλου. Μάλιστα έχει προγραμματιστεί στις 31-01-17 η μετάβαση υπαλλήλων των τεχνικών υπηρεσιών στην Κάρπαθο για την επιτόπια θεώρηση της ζημιάς και για την άμεση αποκατάστασή της.

Και βέβαια, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την αποκατάσταση της ζημιάς και με τη θεσμική σας ιδιότητα και φυσικά λόγω της καταγωγής σας , ωστόσο θεωρούμε περιττές τις προτροπές σας σε μια Υπηρεσία που ουδέποτε επέδειξε αδράνεια ή απροθυμία σε παρόμοιες έκτακτες καταστάσεις στο παρελθόν. Πρόσφατο παράδειγμα , η αποκατάσταση των ζημιών του ακρομωλίου λιμένα Διαφανίου όπου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου με δαπάνη πάνω από 250.000€ αποκατέστησε άμεσα την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Διαφανίου με τον Πειραιά και την Ρόδο.

Η Υπηρεσία μας, διοίκηση και προσωπικό, καθημερινά αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τις ανάγκες των κατοίκων των νησιών μας και επενδύει σε έργα και υπηρεσίες ιεραρχώντας τις επιμέρους ανάγκες κάθε νησιού χωρίς να κάνει διακρίσεις. Μάλιστα, όλα τα νησιά που βρίσκονται στην χωρική της αρμοδιότητα εκπροσωπούνται από τους Δημάρχους τους στο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Νότιας Δωδ/σου. Να ΄στε επομένως βέβαιος ότι τουλάχιστον ως προς εμάς το δέλεαρ δεν είναι ούτε η δόξα , ούτε αυτοπροβολή αλλά η προσφορά σαν υπηρεσία στα επτά νησιά της αρμοδιότητάς μας δια των συλλογικών αποφάσεων των νομίμων εκπροσώπων τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.Ν.Δ.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Διαβάστε ακόμη

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού

Προβλήματα υδροδότησης στον δήμο Καρπάθου

Σωτήρια διάσωση της Πυροσβεστικής στην Αμοωπη της Καρπάθου

Φωτιά σε εξέλιξη στον ποταμό της Αρκάσας Καρπάθου

Γίλλες: Το παλιό έθιμο που γιορτάζεται μέχρι σήμερα στο Απέρι της Καρπάθου

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε και στην Κάρπαθο η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου (φωτογραφίες)