Ευχαριστήριο του Χρήστου Ευστρατίου για τη δεντροφύτευση

Ευχαριστήριο του Χρήστου Ευστρατίου για τη δεντροφύτευση

Ευχαριστήριο του Χρήστου Ευστρατίου για τη δεντροφύτευση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 217 ΦΟΡΕΣ

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Ευστρατίου, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συμμετείχαν στην δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην περιοχή Θάρρι, την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017.

Η δενδροφύτευση οργανώθηκε από την Περιφέρεια, με το Περιφερειακό Φυτώριο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου, τη Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου, την Ε.Ο.Π.Κ. CB, τη Ρ.Ο.Δ.Α, τους περιβαλλοντικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και τους μαθητές.

Ο κ. Ευστρατίου ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, την Ε.ΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ., το 4ο Γυμνάσιο Ρόδου, το Γυμνάσιο Ιαλυσού, το Σύστημα Προσκόπων Ρόδου, το Σύστημα Προσκόπων Παραδεισίου, τους Σαμαρείτες Ρόδου και τον ΕΘΟΜΑΚ Σαλάκου για την συμμετοχή τους στις δράσεις της Περιφέρειας, που σκοπό έχουν την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού μας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την GEM Travel των κ. Γιώργου και Χρήστου Μιχαλάκη, που προσέφερε το πούλμαν για τη μεταφορά στο χώρο της δενδροφύτευσες.

Διαβάστε ακόμη

Συμπόσιο για την πλαστική ρύπανση τον Οκτώβριο στη Ρόδο

Επιστήμονες χαρτογραφούν τις αποικίες των μυρμηγκιών στα Δωδεκάνησα

Τα μυρμήγκια Camponotus και Cremmatogaster θα μελετηθούν στην Κάρπαθο

Ιάκωβος Κολαϊνής: «Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί» – Οικολογική ισορροπία σε αναζήτηση

Φυτεύοντας το δάσος της θάλασσας στους Λειψούς

Κλιματική αλλαγή: Ξηρασία, κυκλώνες και έντονες βροχοπτώσεις θα επηρεάσουν τη Μεσόγειο τα επόμενα χρόνια, λένε οι κλιματολόγοι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του βυθού στο Μανδράκι

Ο Φο.Δ.Σ.Α. Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR 2023)