Νέοι εργαζόμενοι χειρωνάκτες και του πνεύματος

Νέοι εργαζόμενοι χειρωνάκτες και του πνεύματος

Νέοι εργαζόμενοι χειρωνάκτες και του πνεύματος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Γράφει ο συνταξιούχος οικοδόμος Νότης Δούκας

Όσα γύρω σας συμβαίνουν εσάς αφορούν, το μέλλον σας έχουν στόχο, την εξέλιξή σας βάζουν στο σημάδι.

Τα αντιδραστικά μέτρα σε βάρος σας είναι η αρχή ώστε αφού μετρηθούν και αξιολογηθούν οι αντιστάσεις σας στη λεηλασία της ζωή σας και σε συνέχεια να παρθούν παραπέρα τα κυρίως επικίνδυνα μέτρα που επιφυλάσσουν για εσάς, η ντόπια αστική τάξη, τα κυβερνητικά της υποχείρια, αντάμα με τα ξένα θηρία.

Αγαπητοί νέοι και νέες πρέπει να μάθετε από την πείρα της πρόσφατης ιστορίας, πως η δράκα αυτή της πλουτοκρατίας και οι συνακόλουθοι της, μισούν και σιχαίνονται το δίκιο του λαού, τις αξίες και τα ιδανικά της εργατικής τάξης, της οποίας τον παραγόμενο πλούτο σφετερίζονται σκορπίζοντας δυστυχία και αίμα.

Ωστόσο επειδή για τους δικούς τους λόγους παρακολουθούν από κοντά το επαναστατικό εργατικό κίνημα και την εξέλιξη του, τρέμουν την μέρα και την ώρα που ο επαναστατημένος λαός θα καταργήσει την εξουσία τους, θα καταργήσει τους πολέμους τους, την εκμετάλλευση τους.

Νέες και νέοι. Αρνηθείτε πλέον να διαψεύδονται οι προσδοκίες σας κάθε ώρα, αντιπαλέψτε την ισοπέδωση βασικών σας δικαιωμάτων, ακυρώστε με τη πάλη σας στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες, την πολτοποίηση κάθε απαίτησης σας να δημιουργήσετε για το λαό, τον τόπο, τις επόμενες γενιές.

Νεολαίοι, η εποχή σας, εποχή περάσματος από τον καπιταλισμό στο σοσιαλισμό, σας κληροδοτεί την υποχρέωση και το δικαίωμα να απαλλάξετε τον κόσμο σας από τους τυράννους του.

Ξεκινήστε από τους εγχώριους.
Χαιρετώ σας με τιμή και αγάπη

Διαβάστε ακόμη

Φίλιππος Ζάχαρης: Ο πολύπλευρος άνθρωπος σε μία πολύπλοκη ζωή

Ηλίας Καραβόλιας: «Η επικίνδυνη εμμονή»

Θανάσης Καραναστάσης: Με τους... κράχτες στην Ευρωβουλή

Σωτήρης Ντάλης: "Iσραήλ- Ιράν: Από τον σκιώδη πόλεμο στην απόλυτη σύγκρουση;"

Μαρία Καρίκη: Πώς χτίζεται η αυτοπεποίθηση;

Θάνος Ζέλκας: "Τηλεπερσόνες στα ψηφοδέλτια: Αυτή η μάστιγα"

Αγαπητός Ξάνθης: Η μετεγκατάσταση των ταχυδρομείων Ρόδου στην Εθνικής Αντιστάσεως είναι μια πολεοδομική «βόμβα» στα θεμέλια της πόλης μας

Κοσμάς Σφυρίου: Τα 50 χρόνια της Δημοκρατίας μας απάνηση στην 7χρονη δικτατορία 1967-74