Ρόδος: Τα πάντα αρχίζουν από το μυαλό

Ρόδος: Τα πάντα αρχίζουν από το μυαλό

Ρόδος: Τα πάντα αρχίζουν από το μυαλό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 152 ΦΟΡΕΣ

Να αφήσουν στην άκρη το αχρείαστο άγχος και απλά να εφαρμόσουν αυτά που δούλεψαν καλά στις προπονήσεις, ζήτησε Δημήτρης Τερεζόπουλος από τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών

Πολλά περισσότερα από μία απλή νίκη θα κυνηγήσει η Ρόδος στο σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών, το οποίο ξεκινάει στις 3 το απόγευμα.

Η ίδια η βαθμολογική θέση των «ελαφιών» καθιστά ξεκάθαρο πως μία απευκταία απώλεια βαθμών μπορεί να τα βάλει-αν δεν ευνοήσουν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων-σε περιπέτειες, συνεπώς η νίκη ισοδυναμεί με μονόδρομο. Πέραν των παραπάνω, η Ρόδος οφείλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την κακή εμφάνιση του προηγούμενου παιχνιδιού με την Προοδευτική και να πείσει τον κόσμο της πως δεν ήταν χαρακτηριστική των πραγματικών της δυνατοτήτων.

Με άλλα λόγια, πρέπει να παίξει με τρόπο που θα βοηθήσει τους φίλους της να αρχίσουν να εμπιστεύονται τόσο την ίδια, όσο και την προοπτική της.

Πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, ο Δημήτρης Τερεζόπουλος συζήτησε για αρκετή ώρα με τους ποδοσφαιριστές του, με στόχο να τους τονώσει το ηθικό και να τους απαλλάξει από το περιττό άγχος.

Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα που αντίκρισε στις προπονήσεις της εβδομάδας, ζητώντας από τους παίκτες απλά να εφαρμόσουν εντός γηπέδου, με ηρεμία και καθαρό μυαλό, τα όσα δούλεψαν.

Η σύνθεση της δεκαοκτάδας θα γίνει γνωστή μετά το τέλος του σημερινού χαλαρώματος στο βοηθητικό. Χθες, με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μοσχάκης, Ανδρίκος, Ράντζα και Αμανατίδης, ενώ σε αντίθεση με τον αγώνα με την Προοδευτική, στον αυριανό ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τους Κουρούπη και Κωνσταντίνου.

Διαιτητής του αυριανού ματς του Δημοτικού Σταδίου θα είναι ο Βαγγέλης Κορδολαίμης από τη Δυτική Αττική, βοηθοί του οι Αθηναίοι Μαρίνος Λιαμπότης και Βασίλης Βαξεβανέλλης και παρατηρητής τους ο Ηλίας Ντάφλος από την Ανατολικής Αττικής. Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο Σπύρος Κόκκινος, ενώ υπεύθυνος οικονομικής επιστασίας ορίστηκε ο Γιώργος Παυλίδης.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας