Στο κυνήγι της νίκης ο Ιάλυσος

Στο κυνήγι της νίκης ο Ιάλυσος

Στο κυνήγι της νίκης ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

Θέλει να συνεχίσει τον δρόμο των επιτυχιών και την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα στην Κηφισιά

Ακόμα ένα ταξίδι για τον Ιάλυσο σήμερα, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Μετά τη νίκη στη Σαντορίνη, οι «ερυθροκίτρινοι» υποχρεούνται να ταξιδέψουν στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσουν εκεί την Κηφισιά, στο δεύτερο σερί ματς εκτός έδρας.

Ο Μάρκος Στεφανίδης ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας του, ρίχνοντας το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει στο σημερινό παιχνίδι. Ο Ιάλυσος θέλει κέρδος και από αυτή τη συνάντηση, προκειμένου να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία στην Σαντορίνη, γεγονός που επίσης θα του επιτρέψει να κρατηθεί ψηλά βαθμολογικά και μακριά από περιπέτειες.

Ο κόουτς του Ιάλυσου, αξίζει να σημειωθεί πώς πήρε μαζί του στην αποστολή και τον Γιώργο Δελαπόρτα, αλλά εκείνος θα κρίνει, αν τελικά μπορεί να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή η για λίγο στον σημερινό αγώνα.

Αντίθετα απόντες είναι φυσικά ο τιμωρημένος Βαγγέλης Ρεκλείτης αλλά κι ο τραυματίας Δημήτρης Σταυλάς, με τον κόουτς του Ιάλυσου να έχει πλέον στην διάθεσή του τους Χειμωνέττο, Παπαδόπουλο, Νυφαδόπουλο, Παφιάκη, Φυλακούρη, Αχείμαστο, Αρχοντούλη, Σπάρταλη, Κρεκούκια, Χατζηφούντα, Δελαπόρτα, Παπασπύρο, Ρίκκα, Μπαρόζο, Αλιατίδη, Χατζηπέτρο και Καρπαθάκη.

Στο στρατόπεδο του Ιάλυσου υπάρχει καλό κλίμα κι αισιοδοξία πώς η ομάδα θα πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Η 20η αγωνιστική θα γίνει σε δύο δόσεις με τα ματς να διεξάγονται σήμερα και την Ρόδο να παίζει στο Δημ. Στάδιο με τον Ερμή Ζωνιανών αύριο Δευτέρα . Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Εθνικός Π.
Ηλυσιακός- Άγιος Ιερόθεος
Εργοτέλης-Ιωνικός
Προοδευτική- Ατσαλένιος

Θύελλα Ραφ.-Τριγλία Ραφ.
Κηφισιά-Ιάλυσος
ΑΥΡΙΟ
Ρόδος- Ερμής Ζωνιανών

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!