Με... υπογραφή Γκίκα ο Άρης Αρχαγγέλου

Με... υπογραφή Γκίκα ο Άρης Αρχαγγέλου

Με... υπογραφή Γκίκα ο Άρης Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 278 ΦΟΡΕΣ

Πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κι έδωσε τη νίκη 1-0 στην ομάδα του με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Καρπάθου

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη προχθές, στον αγώνα με τον Ποσειδώνα Καρπάθου εντός έδρας.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο όπου και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, χωρίς να τις αξιοποιήσουν.

Στην επανάληψη ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του και βρήκε διαδρόμους, σκοράροντας ο Γκίκας στο 68’ για να δώσει την πολύτιμη νίκη με 1-0.

Φάσεις και γκολ
3’ Σέντρα του Σπανού από δεξιά και ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Βασιλειώτης έπιασε την κεφαλιά, αποκρούοντας εκπληκτικά στη γωνία του ο Βαρέλης.

11’ Ο Καραλής πλάσαρε από αριστερά αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

26’ Νέο πλασέ, αυτή τη φορά από το Χριστόπουλο, μέσα από την περιοχή, μόλις άουτ.

33’ Σουτ του Καραλή από το ύψος της περιοχής, έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

45’ Ο προωθημένος Τσελεπίδης σέντραρε από δεξιά και ο Σκυλλαράκης έκανε το γυριστό σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Μπαϊρακτάρη που σκόραρε με πλασέ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

57’ Εκτέλεση φάουλ του Κοτσίκου από αριστερά, ο Μπαϊρακτάρης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

67’ Ο Θοδωρή με σουτ από το ύψος της περιοχής ανάγκασε το Γαλάνη να αποκρούσει ενστικτωδώς με γροθιές σε κόρνερ.

68’ Σέντρα από αριστερά και κακό διώξιμο από τους αμυντικούς του Ποσειδώνα, φτάνοντας έτσι η μπάλα στον Γκίκα που με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. 1-0

88’ Ο Μάλλιος έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, βλέποντας την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γαλάνη.

Από τον Άρη διακρίθηκαν οι Σταμούλης, Γκίκας και Θοδωρή ενώ από τον Ποσειδώνα οι Τσιπιζίδης, Καουκάκης και Βασιλειώτης.
Καλή η διαιτησία του Τάσου Γιαννουκά και των βοηθών του, Μπέκα και Καλκαβούρα.

Άρης: Βαρέλης, Τσελεπίδης, Σταμούλης, Ζαρκαδούλας (46 λτ. Συμεωνίδης), Γκίκας, Θοδωρή, Γιαννιού, Σκυλλαράκης (67’ Μάλλιος), Μπαϊρακτάρης, Κοτσίκος, Πατσιαούρας (75’ Παρδαλός)
Ποσειδών: Γαλάνης, Καουκάκης (84’ Βιτώρης), Σπυριδάκης, Σπανός Ι., Χριστόπουλος, Μαντινάος, Καραλής (78’ Παραγυιός), Τσιαβέλης, Βασιλειώτης (67’ Φράγκος), Σπανός Ε., Τσιπιζίδης.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι δύο προπονητές έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις
Γιάννης Καραμηνάς (Ποσειδών Καρπάθου): «Συγχαρητήρια κατ’ αρχάς στον Άρη και το Στάθη Φαρμακίδη για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα που παίξαμε στην Κάρπαθο, διαπίστωσα σημάδια προόδου στον Άρη. Εμείς αγωνιστήκαμε μα αρκετές ελλείψεις κυρίως στην άμυνα, αλλά καταφέραμε να έχουμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και τις ευκαιρίες και να σκοράρουμε στην κόντρα αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν καλύτερος γι’ αυτό πέτυχε και το γκολ. Ο Άρης είναι μια πιο έμπειρη ομάδα κι αυτό φάνηκε σήμερα παρά το ότι είχε και τον ημιτελικό του Κυπέλλου μέσα στην εβδομάδα και ήταν κουρασμένοι οι παίκτες του. Έδινε ρυθμό στο παιχνίδι, άλλωστε. Εμείς φεύγουμε σήμερα από τον Αρχάγγελο με την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και το θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η παραμονή και θα παλέψουμε για να την πετύχουμε. Ευχαριστούμε τον Άρη για τη φιλοξενία και εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό.»

Στάθης Φαρμακίδης (Άρης): «Προσυπογράφω όσα είπε ο Γιάννης για την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ποσειδώνας δικαιούνταν ένα γκολ, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε καλύτερη διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο αντίπαλος δεν έδειξε τη δυνατότητα να βγαίνει ψηλά με αντεπιθέσεις. Για μας σημαντικό ρόλο παίζει η επιτυχία αφού η έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή για τον Άρη είναι μικρή. Εύχομαι στον Ποσειδώνα καλή συνέχεια γιατί έχει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά σήμερα της έλειπε η διάρκεια. Τώρα θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι σημαντικό που πέτυχε η ομάδα μου: την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και είναι η πρώτη φορά που το κάνω απ’ όταν συμφώνησα με τον Άρη.

Με τη συμφωνία μου, θέσαμε σε ισχύ ένα μακροπρόθεσμο πλάνο με την προϋπόθεση ο Αρχάγγελος να αγκαλιάσει το όλο εγχείρημα. Είναι κάτι το οποίο αφήσαμε μισό πριν από πέντε χρόνια. Αυτό θα αρχίσει να φαίνεται από το καλοκαίρι και είναι σίγουρα και δουλειά της διοίκησης.

Όσον αφορά το βραχυπρόθεσμο πλάνο, είναι το χτίσιμο της ομάδας από την αρχή. Σίγουρα θα γίνει η προεργασία για τη νέα περίοδο αλλά όταν συμφώνησα με την ομάδα και γνωρίζοντας ότι βρίσκεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ξεκαθάρισα στη διοίκηση πως για να αποκτήσεις κάτι θα πρέπει πρώτα να έχεις κοπιάσει.

Για τη δουλειά αυτόν τον ενάμιση μήνα τα παιδιά αξίζουν να ανταμειφτούν. Είναι σημαντικό ότι ο Άρης επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στον τελικό όπως επίσης το ότι ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στον ημιτελικό. Αυτό για ξεκίνημα είναι ιδανικό. Θα αξιολογηθεί το δυναμικό της ομάδας σε κάθε επίπεδο κι αυτό έγινε εν μέρει κάτω από δύσκολες συνθήκες στο Κύπελλο.

Στον τελικό τα παιδιά μαζί με τον κόσμο θα γιορτάσουμε τη συμμετοχή μας χωρίς άγχος. Ο Διαγόρας είναι μια εν δυνάμει ομάδα Γ’ Εθνικής. Οι αριθμοί άλλωστε είναι καθρέφτης γι’ αυτό. Είναι αήττητος στο πρωτάθλημα με 68 γκολ κι έχει δεχτεί μόνο ένα. Σε μας απομένει να σταθούμε με αγωνιστική αξιοπρέπεια, αντάξια της ιστορίας του Άρη. Αυτό υποσχόμαστε στον κόσμο του Αρχαγγέλου.»

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης